Burası da bizim köşemiz olsun.. Yeni dostluklar buyrun içeri:)

Yok bebikim çarşıya gitmedik param yoktu
Bir cafede oturup bir şeyler içtik dertleştik azıcık
Çarşıya uğramıyorum fazla çok para harcıyorum valla

ohh ne güzel ben ne zamndır dışarı ıkmadım canım ya nişanlım pek izin vermiyo o buraya gelirse yada ben oraya gidersem dışarı çıkabiliyoruz çalışıyoken çok fırsatım oluyodu da çalışmıyoken pek fırsat yok malesef çalışmak iyi ya insan daha çok bakabiliyo kendine daha bi aktif oluyosun :89:

Bende nişanlıyken bir yere salmazdı beni uyuz
Ama artık rahatım evlenince bir şey demiyor ben çok bunalıyordum ya izin vermeyince çok alıştırma canım sonra sıkıntı çekersin

Bende nişanlıyken bir yere salmazdı beni uyuz
Ama artık rahatım evlenince bir şey demiyor ben çok bunalıyordum ya izin vermeyince çok alıştırma canım sonra sıkıntı çekersin

sadece bu konuda sıkıntı çekiyoruz her konuda anlaşabildiğim insan ama bu konuya gelince anlaşamıyoruz

şehir aynıda canım o ilçede biz merkezdeyiz.baya bi kıskanç :97:

Hım işin zor canım
Benim eşimde çok kıskanç ve bu yüzden çalıştırmıyor beni çok saçma ya
Bu erkeklere çok yüz vermeyeceksin her dediğini de yapmayacaksın sonra tepemize biniyorlar
Ben nişanlıyken hiç bir yere çıkamıyordum çok yüz veriyordum sonra tavrımı koydum fazla bir şey dememeye başladı şimdi eskisi kadar olmasada kıskanç ama çalıştırmıyor işte

bende işi bıraltım nişanlanınca ama giricem düğüne kadar 2 3 ay çalışmam gerek düğünden sonra bende çalışmam yani çalıştırmam zaten diyor aynı kaderi paylaşıyoruz canım

bende işi bıraltım nişanlanınca ama giricem düğüne kadar 2 3 ay çalışmam gerek düğünden sonra bende çalışmam yani çalıştırmam zaten diyor aynı kaderi paylaşıyoruz canım

Pof napıcam ya çalışmam da lazım sıkıntıdayız
Tutturmuş ben sana bakarım sen hiç bir şey düşünme diye hiç te kıyamaz
Ama mantıklı düşünmüyor işte 2 3 ay çalışsam rahatlayacağız yahu

işte orasını düşünemiyolar canımm.benimkide aynı aynı

işte orasını düşünemiyolar canımm.benimkide aynı aynı

Çalışsınlar o zaman akşama kadan destek olalım diyoruz anlamıyorlar
Neyse sevildiğimizi bilelimBazı kocalar var kendi çalışmıyor eşlerini çalıştırıyorlar biz şanslıız gene
Evlenince de mi salmaz seni dışarı canım arkadaşların falan çıkamaz mısın ki?

yani çalışsınlar ozamandoğru ya millet çalıştırır diye dert eder bizde neyden yakınıyoruz.yok canım okadar sıkmaz evlenince sıkacağını zannetmiyorum biz pek fazla görüşemiyoruz diye kıskançlık yapıyor belli

bende sizdenim kızlar benim eşimde çalıştırmıyo ama kıskançlığından felan değil
ben güçlü olurumda onun başına kakarım diye çalıştırmıyo uyussss

bende sizdenim kızlar benim eşimde çalıştırmıyo ama kıskançlığından felan değil
ben güçlü olurumda onun başına kakarım diye çalıştırmıyo uyussss

Pof aslında doğru düşünüyor benim param yok ama maşallah dil pabuc gibi
Adam birde çalıştırsa hiç susmam herhalde

Bizim suçumuz güzel olmak bu kadar güzel olmasak kıskanmazlar
Evlenince fazla sıkmaz bence de canım içi rahat olur rahat rahat her yere yollar merak etme

NisaNur bakınma kız gel gel seninki de kıskanç mı bacım?
bende sizdenim cnm eşimde kıskanır ama belli etmeyenlerden
Pof aslında doğru düşünüyor benim param yok ama maşallah dil pabuc gibi
Adam birde çalıştırsa hiç susmam herhalde
benim param senin paran olur diye çalıştırmıyo aslında oda kıskanıyo kıskanmazmı ama ihtiyacmızmı var diyo aslında şu ara var ama kızıma kim bakacak bakacak kimse yok kızımda çok hareketli mızmız huysuz yani benden başkası bakamaz ona ee bu sene martta işten çıkarıldı şuan antalyada çalışıyo ama uzaktada olmuyo burda iş bakacak kendine tabi bulabilirse zor günler bizi bekliyo olmadı bende gircem işe yapcak bişi yok hayat mücadelesi
hoşgeldin canımm site bakıma gircekti girmedi herhal
girdi cnm bitmiş bile biraz daha hızlı
Bizim suçumuz güzel olmak bu kadar güzel olmasak kıskanmazlar
Evlenince fazla sıkmaz bence de canım içi rahat olur rahat rahat her yere yollar merak etme

hehehe aynen şekerim daha dün birini eşime havele ettim eşimde bıktı artık paso uğraşıyo salaklar lafta anlamıyo evliyim diyorum ol diyolar ne olcak dünyanın çivisi çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…