Burası da bizim köşemiz olsun.. Yeni dostluklar buyrun içeri:)

ayyy kıyamam ben geçmiş olsun balım bu havada badanamı yapılır kız soğuklarda hasta olur tabe insan:94::94:

ay sorma canım ya benim annemde eccük titizlik şeysi varr daha kaç ay oldu yapalı yapmayalım diyince kızıyonabım:KK19:saat 7de site bakıma gircekmiş kızçelerim söyleyim dedim sen neler yapıyosun canım kızın nasıl

ay sorma canım ya benim annemde eccük titizlik şeysi varr daha kaç ay oldu yapalı yapmayalım diyince kızıyonabım:KK19:saat 7de site bakıma gircekmiş kızçelerim söyleyim dedim sen neler yapıyosun canım kızın nasıl

hee aynı ben anaamm :KK53::KK53: bendede var ecük anamdan kaldı pimpirikliyim içim rahat etmez o olucaksa olucakk olmadımı kafayı yiyoruum yaa:KK1::KK1: ne yapim cnm kızımda iyi uykusunu aldı oyun oynuyoo :KK66::KK66:

Napayım işte bugün kuzenle gezdik azıcık
Yine evdeyim şimdi işte takılıyorum öyle sıkılıyorum azıcık :KK37:
Bu soğukta ne badanası ya puf geçmiş olsun bebikim:KK71:

saol gaymaklı pötübürüm :KK1:annem eccük temizlik şeysi yapalım dedi yaptık işte ama bende biitm:76:eek:hh sen bide çarşı yaptın he benim yerimdede gezseydin nerelere gittin kız

Son düzenleyen: Moderatör:
saol gaymaklı pötübürüm :KK1:anen eccük temizlik şeysi yapalım dedi yaptık işte ama bende biitm:76:eek:hh sen bide çarşı yaptın he benim yerimdede gezseydin nerelere gittin kız

Yok bebikim çarşıya gitmedik param yoktu:KK50:
Bir cafede oturup bir şeyler içtik dertleştik azıcık
Çarşıya uğramıyorum fazla çok para harcıyorum valla:KK52:

X