Burası da bizim köşemiz olsun.. Yeni dostluklar buyrun içeri:)

sipaydim çalışmaktanmı canım olsun bu gün son günnn tadını çıkarr:))haftasonunu düşün kuzum ..nihanımm ben çok pis diyete girdim bu da sipaydim den bulaştıı:))çok pis evlenesimmm varr:))

sipaydim çalışmaktanmı canım olsun bu gün son günnn tadını çıkarr:))haftasonunu düşün kuzum ..nihanımm ben çok pis diyete girdim bu da sipaydim den bulaştıı:))çok pis evlenesimmm varr:))

hem işten hemde dişim sızlıyor ve karnım aç desem yeridir dün akşamdan beri bişey diyemiyorum çünkü ;:) hadi bakalım kaç kilosun kaça inmek istiyorsun engüzelş bence spor canım

delüüü
sen benim yaptığım kaçamakları gördünmü
kendime dün akşam ceza verdim 80 mekik çektim ve başka hareketlerde yaptım yürüyüş filanda

70 kiloyum canım ben aslında çok kilolu durmuyorum yani belki bana öyle geliyor olabilü:))60 kiloya inmek istiyorum düğüne kadar çünki kınada beni kolaylıkla taşıyabilsin kucağında eheheh:))kınada kucakta götürülüyo ya düşeriz felan rezil oluruz rezil:)) nihanım 80 mekik mi bende çekicem birazdan mekik normal mi çekiyosun yoksa yarımmı canım

geçmiş ossunn sipaydim diş ağrısı çok kötü bilirimmm.hoşgeldin deren sen niye bitsin istiyorsun bugün:)

dediğm aletle çekiyorum işte canım

hı hı pardon onu unuttm ben çıktı aklımdan benim alet gelsede bende çeksem

Su dedin de cnm ben acayip su içiyorum. Yani çok fazla içiyorum:) Gerçi kilomla sorunum yok . 53 kiloyum. 50 olsam iyi olacak ama o zaman da yüzzüme yakışmıyor . Bende özel bir çaba sarfetmiyorum o nedenden:) Beni azıcıcıkk olan göbeğim rahatsız ediyor. Çok mu abartıyorum acaba ?

boydan kurtarıyordur zaman canım,

skopca sapol caım geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…