Burası da bizim köşemiz olsun.. Yeni dostluklar buyrun içeri:)

günaydın speedy
geçmiş olsun ya diş ağrısı kötü olurmuş yarınmı gidicen doktora
senin fikirlerin daha güzel kız bizim senden fikir almamız lazım:KK1:
şaka biyana:)))
ama aklıma gelirse yardımcı olmaya çalışırım

sağol canım evet geçici dolgu yaptı vallahi acıdan ölücem sanırım :KK50:
aklına bişey gelirse söyle canım akıl akıldan üstündür....
twiggyden taraftar terliği mi alsam ki yaw

zor tabi ya hele düğün günü yaklaştıkça dahada zor telaş filan evden ayrılcan onun hüznü acaba mutlu olcammı birsürü düşünce ama mutlu oluncada iyiki evlenmişim diyorsun:KK16:

daha 6 ayım var ama yavaş yavaş sıkılmaya stres yapmaya başladım her zaman olmasa bile bazen geliyorlar bana şuanda evden ayrılıcam üzüntüsü yok onu düşündüğümde aman daha zamanım var diyorum

daha 6 ayım var ama yavaş yavaş sıkılmaya stres yapmaya başladım her zaman olmasa bile bazen geliyorlar bana şuanda evden ayrılıcam üzüntüsü yok onu düşündüğümde aman daha zamanım var diyorum

daha 6 ay var uzun süre bence, düşünme şimdiden strese sokma kendini evde olmanın nişanlığının bekar olmanın tadını çıkar bol bol dinlen en güzel zamanlar nişanlılık dönemi

daha 6 ay var uzun süre bence, düşünme şimdiden strese sokma kendini evde olmanın nişanlığının bekar olmanın tadını çıkar bol bol dinlen en güzel zamanlar nişanlılık dönemi

düşünmek zorundayım alacaklarım yetiştirmem gerekenler falan oluyr mutlaka bide düşünmüycem desem bile aklıma geliyor bi yerden işte :112: keyfini de fazlası ile çıkartıyorum gezmeyi zaten severim nişanlılıkta bahanem oluyor :123:

düşünmek zorundayım alacaklarım yetiştirmem gerekenler falan oluyr mutlaka bide düşünmüycem desem bile aklıma geliyor bi yerden işte :112: keyfini de fazlası ile çıkartıyorum gezmeyi zaten severim nişanlılıkta bahanem oluyor :123:

düşünme demek kolay dimi diyorsundur :KK1: içinden:KK1: yetişir hepsi inş herşey çok güzel olur oho sonra bi bakmışın 1 yıl bitmiş bizim 3 yıl bitti şaka gibi

Son düzenleme:
iyiyim canımm kalktım kahvaltımı yaptım odamı toparladım birazdan spor yapıcam sen nasılsın bebekim

X