Burası da bizim köşemiz olsun.. Yeni dostluklar buyrun içeri:)

yüzüme maskemi yapıp geldim şuan yüzümde birazdan yıkayacağım :KK52:seni unuturmuyuz skopcam nasılsın

Ne maskesi yaptın canım ay ben hiç uğraşmam maskeyle falan iyiyim sen nasılsın geceyelim

patatez maskesi canımm:KK1:rendeleyip suyunu yüzüme pamukla sürdüm pürelerini de yüzüme sürdüm yarım saat sonra yıkadım yumuşacık oldu tertemiz oluyo denemelisin:KK16:

Tonik yerine kullanıyorsun yani hiç duymamıştım denerim ben salata soyarken mesela kabuklarını atmıyorum yüzüme sürerek değerlendiriyorum:KK1:Çok iyi geliyor sıkılaştırıyor bunu da deneyebilirsin :KK8:

Tonik yerine kullanıyorsun yani hiç duymamıştım denerim ben salata soyarken mesela kabuklarını atmıyorum yüzüme sürerek değerlendiriyorum:KK1:Çok iyi geliyor sıkılaştırıyor bunu da deneyebilirsin :KK8:

evet canım onu bende yapıyorum birde yoğurt maskesi var 2 kaşık yoğurt ve 5 damla lilmon suyu oda güzel yapıyor doğal şeylerle yapıyorum hep sadece krem olarak nıveanın gece kremini kullanıyorum okadar :KK16:

Limon tahriş etmiyor değil mi cildi oda mı sıkılaştırıyor cicim:KK70:

benim etmedi canım yoğurt sıkılaştırıyor benim aldığım tarifte limon suyuda vardı öyle yaptım hep benim cildime bişey olmadı ama cilt tipine göre değişebiilir:KK30:

günaydın hanımlar nasılsınız dişim çok ağrıyor c.tesiye kadarda çekicem bu ağrıyı :KK50:
bide yıldönümümüz yaklaşıyor aklınıze gelen hediye varmı ?

X