Burası da bizim köşemiz olsun.. Yeni dostluklar buyrun içeri:)

bende beğendim mobilyalarımızı extra bişeyler olur mutlaka,
ama bende çok fazla mobilya istemiyorum
gelinlik içinde yandık diyebilirim. çünkü aklımdaki tüm modelleri istiyorum gibi bişey

senin en azından aklında gelinlik var benim aklımda hiç gelinlik modeli yok netten bakıyorum çok çirkin gelinlikler var beğenemdm bi türlü

evet canım aynı cetvellerimiz senin gelin önde gidiyobende faceden bakayım hiç aklıma gelmemeişti ben yemek yiyip geliyorum canım

allah kabul etsin
evet araba kullanmak baya bir iskence oluyor
herseyde bir hayir vardir sanirim isten cikmandada vardir insallah bir hayir canim

hoşbulduk canım yemeğimi yedim geçtim pc başına sen neler yapıyosun

bende yemegimi yedim bir bakim kim ne yapiyor dedim benim kizda ortalarda dolanip duruyor herseyi dagitiyor ben topluyom o dagitiyor öyle istee :))

scheker elbette canim herseyde bir hayirdir vardir speedy ve geceyeli kizlar siz uzaga gelin gitmek neymis bana sorun hele bir avusturyadan türkiyeye göc edecegim

diger kizlar hanimlar bayanlar nasilsiniz ?

scheker elbette canim herseyde bir hayirdir vardir speedy ve geceyeli kizlar siz uzaga gelin gitmek neymis bana sorun hele bir avusturyadan türkiyeye göc edecegim

diger kizlar hanimlar bayanlar nasilsiniz ?

Düğün ne zaman canımm ay çok uzakk

Son düzenleyen: Moderatör:
Geceyeli benim dügünüme daha bir bucuk iki sene var Müstakbel esime hasret kalacagim uzun süre ama olsun ailemle son aylarim bunlar en iyi sekilde degerlendirmem gerekiyor onlari cok özlicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…