anladım cnm kızım iyi yaramazlık yapıyo bayada dillendi yarımyamalak konuşuyo çok tatlı oluyo yaaYok canım bekliyorum daha meleğin nasıl
bende özledim kız seni valla hep aklımdasın zaten unuturmuyuz hiç cnm arkadaşımkızlarr sizleri hepinizi ayrı ayrı özledim nisanurum skopcam sipidim nihanımm nasılsınız hepiniz iyimisniz ben çalışıyorum fazla vakit bulamıyorum kzılarr unutmayın benii
ohhh ilk paranı aldın hee o yorgunlukları sabahın köründe kalkmaları unutmuşsuındur paran eline geçince ekle valla bizde merak ederizöylebirsürü ciciler aldım haftasoınu eklicem kızlarr paramı aldım bitirdim bilee..çeyizlik aldım birsürü sipidim kesinlikle görmek isterr:76: hepsaini çekip eklerim.:81:
selam canım iyiyim kendi adıma sen nasılsın:80:buarada merhaba kızlar nbrsiniz
buarada merhaba kızlar nbrsiniz
günaydın kızlar nihan ben kul. adım değiştirdim nasılsınız
Günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın niye değiştirdin kız irtibat penceresini açtım diyorum kim bu sen mişsin
geçmiş olsun cnm benim dikkat et kendine kuzumben bugün çok hastayım gribimm
güzel olmuş yeni kullanıcı adın iyiym cnm sen nasılsn nasıl gidiyo işgünaydın kızlar nihan ben kul. adım değiştirdim nasılsınız
sağol canım teşekkürlergeçmiş olsun cnm benim dikkat et kendine kuzum
güzel olmuş yeni kullanıcı adın iyiym cnm sen nasılsn nasıl gidiyo iş
ufaklık iyi cnm nasıl olsun yaramazlık yapıyo onun peşinde koşturup duruyoruzsağol canım teşekkürler
iyiyim bende bildiğin gibi işlerde hep aynı durgun bu aralar
senin ufaklık nasıl iyimi
Evet canım düşünüyorum doktora gidicem rutin kontroller için bu ayufaklık iyi cnm nasıl olsun yaramazlık yapıyo onun peşinde koşturup duruyoruz
sen çocuk yapmayı düşünüyomusun
bencede git cnm beklemeye gelmez inş olur bi bebişin dahaEvet canım düşünüyorum doktora gidicem rutin kontroller için bu ay
selam uuzn süredir kimse yoktu burada
Evet naber canım nasıl gidiyor hazırlıklar