Burası da bizim köşemiz olsun.. Yeni dostluklar buyrun içeri:)

slm arkdaşlar bende yeniyim maşallah site bayağı gelişmiş süper ya bayıldım buraya merak ettiğim herşey burada.ama hiiç arkadaşım yok

slm arkdaşlar bende yeniyim maşallah site bayağı gelişmiş süper ya bayıldım buraya merak ettiğim herşey burada.ama hiiç arkadaşım yok

merhaba canım hiç merak etme kısa zamanda birsürü arkadaşın olur burda burası harika bir yer
öptüm canım

canım kusura bakma cevap biraz geç oldu bikaçgün buralarda yoktum kayseride yaşıyorum ben sen nerdesin?
önemli değil tatlım bende pek bakamıyorum kocaelide yaşıyorum cnm aslen rizeliyim:81:
hoşgeldin cnm evet burası güzel bi site kadına dair herşeyi bulabilirsin ve bi kez bakan bidaha çıkamıyo olur zamanla cnm

buarada merhaba kızlar nihan skopca mienseram aradada olsa uğrayın yavruşlar yaa yoksaatcam kendimi çekyattan hee

iyiyim işte kızlar bi türlü gribim geçmedi dikkat edin kendinize yaa ortada bi mikroptur geçiyor gidiyor
onun içinde iş güç derken sizi görünce selam veriyim dedim
düğün hazırlıklarımda devam ediyoe işte 3,5 ayım kaldı görüşmeyeli. yarın nikah işlemlerimizi halledicez

İyiyim canım sen nasılsın

Selam canım nasılsın nasıl gidiyor düğün hazırlıkları
iyiyim bende sağol canım
geçmiş olsun spidi aman bana gelmesin o mikrop ben zor atlatıyorum

az kalmış baya ya
nikah salondamı olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…