hem maddi hemde fiziken zarara uğrarsın cnm simit yemekten kiloda alırsın
hoşgeldin cnm nbr
iyiyiz cnm saol nerdensinHoşbulduk canım iyiyim sizde iyisinizdir inş.
iyiyiz cnm saol nerdensin
slm arkdaşlar bende yeniyim maşallah site bayağı gelişmiş süper ya bayıldım buraya merak ettiğim herşey burada.ama hiiç arkadaşım yok
slm arkdaşlar bende yeniyim maşallah site bayağı gelişmiş süper ya bayıldım buraya merak ettiğim herşey burada.ama hiiç arkadaşım yok
önemli değil tatlım bende pek bakamıyorum kocaelide yaşıyorum cnm aslen rizeliyim:81:canım kusura bakma cevap biraz geç oldu bikaçgün buralarda yoktum kayseride yaşıyorum ben sen nerdesin?
hoşgeldin cnm evet burası güzel bi site kadına dair herşeyi bulabilirsin ve bi kez bakan bidaha çıkamıyoslm arkdaşlar bende yeniyim maşallah site bayağı gelişmiş süper ya bayıldım buraya merak ettiğim herşey burada.ama hiiç arkadaşım yok
sende hoşgeldin cnm çıkıp çıkıp gelin annem kaynaşırızmerhaba canım hiç merak etme kısa zamanda birsürü arkadaşın olur burda burası harika bir yer
öptüm canım
buarada merhaba kızlar nihan skopca mienseram aradada olsa uğrayın yavruşlar yaa yoksaatcam kendimi çekyattan hee
çekyattan mıbuarada merhaba kızlar nihan skopca mienseram aradada olsa uğrayın yavruşlar yaa yoksaatcam kendimi çekyattan hee
buarada merhaba kızlar nihan skopca mienseram aradada olsa uğrayın yavruşlar yaa yoksaatcam kendimi çekyattan hee
günaydın skopçum nabersin:80:
selam kızlar.
selam canımselam kızlar.
iyiyim bende sağol canımİyiyim canım sen nasılsın
Selam canım nasılsın nasıl gidiyor düğün hazırlıkları
geçmiş olsun spidi aman bana gelmesin o mikrop ben zor atlatıyorumiyiyim işte kızlar bi türlü gribim geçmedi dikkat edin kendinize yaa ortada bi mikroptur geçiyor gidiyor
onun içinde iş güç derken sizi görünce selam veriyim dedim
düğün hazırlıklarımda devam ediyoe işte 3,5 ayım kaldı görüşmeyeli. yarın nikah işlemlerimizi halledicez