Burası da bizim köşemiz olsun.. Yeni dostluklar buyrun içeri:)

:KK54::KK54: iyiyim işte kızlar bi türlü gribim geçmedi dikkat edin kendinize yaa ortada bi mikroptur geçiyor gidiyor :KK59:
onun içinde iş güç derken sizi görünce selam veriyim dedim :KK28::KK28::KK28:
düğün hazırlıklarımda devam ediyoe işte 3,5 ayım kaldı görüşmeyeli. yarın nikah işlemlerimizi halledicez :KK53:

Evet canım salgın var çok fena herkes hasta:2::2:KK70:ikkat et geçmiş olsun..
:2:Az kalmış hadi:KK1:

geçmiş olsun spidi aman bana gelmesin o mikrop ben zor atlatıyorum
az kalmış baya ya
nikah salondamı olcak

aman bana bi geldi geçti şimdi yine nişanlımdan geçti çok kötü yaaa :KK43::KK43:
nikah salonda olacak öyle istiyorum bi aksilik olmazsa canım :KK53:

Evet canım salgın var çok fena herkes hasta:2::2:KK70:ikkat et geçmiş olsun..
:2:Az kalmış hadi:KK1:

Sağol canım benim teşekkür ederim :KK1:
az kalmış diyince anlıyorum sadece az kaldığını yaptığım çok bişey olmadığı için. bana zaman var gibi geliyor :KK60:

aman bana bi geldi geçti şimdi yine nişanlımdan geçti çok kötü yaaa :KK43::KK43:
nikah salonda olacak öyle istiyorum bi aksilik olmazsa canım :KK53:

Sağol canım benim teşekkür ederim :KK1:
az kalmış diyince anlıyorum sadece az kaldığını yaptığım çok bişey olmadığı için. bana zaman var gibi geliyor :KK60:

Geçer geçer bende öyleydim şimdi evlendin mi diyorum 7 ay oldu:KK31::KK31:

Annem ben uğruyom siz olmuyonuz atma kız kendini değmez:KK60::KK60:
bende geliyorum olmuyo kimse olsun genede biz slm verelimde sonra yazan olur elbet
atsamda bişi olmazki kız blöf yapıyom annem:KK60::KK60:
çekyattan mı:KK60::KK60: ilahi ne güldüm:KK60::KK60:
kimse olmuyo geç cvp geliyo diye kimsede uğramıyo:KK19:
napıyon hülya:KK19: skop:KK19:
ne yapim kuzucum ev işi çocuk felan uğraşıp gidiyoruz yaa sen nasılsın cicim
aman dikkat et kız kırarsın kestaneyi sonra atmadan aşağı yastık koy
bu arada günaydın güzellerrrrrrrr:KK3::KK3:
:KK60::KK60: kestane sağlam canım bişi olmaz:KK60::KK60:
:KK54::KK54: iyiyim işte kızlar bi türlü gribim geçmedi dikkat edin kendinize yaa ortada bi mikroptur geçiyor gidiyor :KK59:
onun içinde iş güç derken sizi görünce selam veriyim dedim :KK28::KK28::KK28:
düğün hazırlıklarımda devam ediyoe işte 3,5 ayım kaldı görüşmeyeli. yarın nikah işlemlerimizi halledicez :KK53:
geçmiş olasun cnm acayip bi salgın var ve acayip hasta ediyo adamı ilaç iç ıhlamur kaynat iç c vitamini al bol bol cnm
düğününede az kalmış sağ sağlim bitirirsiniz inş aksilik olmadan dünya evine girersin inşş

geçmiş olasun cnm acayip bi salgın var ve acayip hasta ediyo adamı ilaç iç ıhlamur kaynat iç c vitamini al bol bol cnm
düğününede az kalmış sağ sağlim bitirirsiniz inş aksilik olmadan dünya evine girersin inşş

teşekkür ederim canım normalde kolay kolay hasta olmam ama şimdi üstüste geldi :95:
dikkat ediyorum ama dinlenmem lazım :KK24:

maşallah herkese birden toptan cevap:-)) aferim kız
:KK1::KK1:tek tek yazsam sayfa dolar cnm :KK1:
teşekkür ederim canım normalde kolay kolay hasta olmam ama şimdi üstüste geldi :95:
dikkat ediyorum ama dinlenmem lazım :KK24:
geçer cnm şu kış bi çıksa daha rahat olur senin için düğün hazırlıkları tatlı telaşlar bunlar:81::81:
iyiiym hülyacım hep aynı işte:97::97:
mesai saatlerinde takılıyorum buralarda:97:
hee özletme kendini arada fırst buldukça uğra tatlım:KK9::KK9:
Selam kuzularım:KK4:
a.s cnm nbr iş başvurularından haber yokmu

Son düzenleme:
kızlarr sizleri hepinizi ayrı ayrı özledim nisanurum skopcam sipidim nihanımm nasılsınız hepiniz iyimisniz ben çalışıyorum fazla vakit bulamıyorum kzılarr unutmayın benii:KK14::KK43:

kızlarr sizleri hepinizi ayrı ayrı özledim nisanurum skopcam sipidim nihanımm nasılsınız hepiniz iyimisniz ben çalışıyorum fazla vakit bulamıyorum kzılarr unutmayın benii:KK14::KK43:

İyiyi canım bildiğin gibi olsun canım çalış çalış çalışmaktan fayda var:KK61:

İyiyi canım bildiğin gibi olsun canım çalış çalış çalışmaktan fayda var:KK61:

öyle :KK9:birsürü ciciler aldım haftasoınu eklicem kızlarr paramı aldım bitirdim bilee..çeyizlik aldım birsürü:kk77: sipidim kesinlikle görmek isterr:76: hepsaini çekip eklerim.:81:

bizde özledik canım ya :KK19: nerlerdesin öyle:93:
kendi adıma iyiyim canım sağol
öyle :KK9:birsürü ciciler aldım haftasoınu eklicem kızlarr paramı aldım bitirdim bilee..çeyizlik aldım birsürü:kk77: sipidim kesinlikle görmek isterr:76: hepsaini çekip eklerim.:81:
güle güle kullan:81:

X