Burası da bizim köşemiz olsun.. Yeni dostluklar buyrun içeri:)

:KK1::KK1:Bende sayardım böyle kaç ay oldu bak:KK53:

ZATEN eminim evlendikten sonra çok daha hızlı geçecek :KK36: yoğunluktan.
çok garip bi duygu ya. şimdi eve gidiyorum yan gelip yatıyorum...
ama evlendikten sonra işten çıktıktan sonra ayrı bi koşturmaca bazen diyorum yapamam ben bunları

ZATEN eminim evlendikten sonra çok daha hızlı geçecek :KK36: yoğunluktan.
çok garip bi duygu ya. şimdi eve gidiyorum yan gelip yatıyorum...
ama evlendikten sonra işten çıktıktan sonra ayrı bi koşturmaca bazen diyorum yapamam ben bunları

Yaparsın canım iki kişi olacaksınız zaten düzen olunca herşey yapılır gerçi ben çalışmıyorum bu yüzden çok rahatım:KK60::KK60:

hoşbulduk iyiyim canım sende iyisin galiba
hazırlıklar filan koşturmayla geçiyo sanırım kolay gelsin tatlı telaşeler bunlar:97::97::97::97:

evet canım hazırlıklarla uğraşıyoruz. :KK24::KK24:

Evet hemen bebe yapmıcan işte:KK1:

ne bebeği kız kaç kez duydun ağzımdan :KK76::KK76:
3*4yıl falan ondan sonra Allahın izniyle Allah isteyen nasip etsin :KK9:

kadınlar gününüz kutlu olsun benim canlarımm:KK71: gelemiyorum çok yoğunumm:KK76:

Bende düşünmyrum bir kaç sene ama evlilik çok güzel birşey tavsiye ederim:KK60:
evet cnm 2 3 yıl bebiş yapma rahatına bak seni çağırmadılarmı hala işe hayırlısı olsun cnm
evet canım önce evliliği yaşamam lazım. sonra çok zor olur.
evlenmek belki büyük sorumluluk değil ama anne olmak yani bebek sahibi olmak çok zor :KK76:
anne olmak çok güzelde bebek yetiştirmek zor cnm ama ona değer onun sevgisihiç bişeyde yok en iyisi 2 3 yıl gez dolaş eşinle hayatını yaşa sonra bi eksiklik hissettiğinde bebeğide düşünüyosun zaten
kadınlar gününüz kutlu olsun benim canlarımm:KK71: gelemiyorum çok yoğunumm:KK76:
saol cnmcım koptuk valla kız :KK1::KK1:

Evet Bebek büyük sorumluluk:KK31:

evet canım hazır değilim henüz :KK5::KK5::KK5:

anne olmak çok güzelde bebek yetiştirmek zor cnm ama ona değer onun sevgisihiç bişeyde yok en iyisi 2 3 yıl gez dolaş eşinle hayatını yaşa sonra bi eksiklik hissettiğinde bebeğide düşünüyosun zaten [/B

tabiiki cnaım baktım kendime zaman ayırabiliyorum eee bol zaman kalıyor işler rayına oturmuş
işte o zaman yapıcm tabi bu arada işimde önemli. onun içinde yapamam bebek. birazcık daha çalışmam lazım bu şekilde :KK3:

X