iyiyim canım hazırlıklar işte devam ediyor
Hadi bakalım az kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyim canım hazırlıklar işte devam ediyor
Hadi bakalım az kaldı
EVET canım 88 gün kaldı işte artık net gün sayıyorum
Bende sayardım böyle kaç ay oldu bak
ZATEN eminim evlendikten sonra çok daha hızlı geçecek yoğunluktan.
çok garip bi duygu ya. şimdi eve gidiyorum yan gelip yatıyorum...
ama evlendikten sonra işten çıktıktan sonra ayrı bi koşturmaca bazen diyorum yapamam ben bunları
Yaparsın canım iki kişi olacaksınız zaten düzen olunca herşey yapılır gerçi ben çalışmıyorum bu yüzden çok rahatım
selam kızlarr:82::82::82:
EVET çalışmayınca hiç bi zorluk olmaz ama diğer türlü vallahi beynimi tırmalıyor
hoşgeldin canım nasılsın
selam kızlarr:82::82::82:
EVET çalışmayınca hiç bi zorluk olmaz ama diğer türlü vallahi beynimi tırmalıyor
hoşgeldin canım nasılsın
hoşbulduk iyiyim canım sende iyisin galiba
hazırlıklar filan koşturmayla geçiyo sanırım kolay gelsin tatlı telaşeler bunlar:97::97::97::97:
Evet hemen bebe yapmıcan işte
evet canım hazırlıklarla uğraşıyoruz.
ne bebeği kız kaç kez duydun ağzımdan
3*4yıl falan ondan sonra Allahın izniyle Allah isteyen nasip etsin
Bende düşünmyrum bir kaç sene ama evlilik çok güzel birşey tavsiye ederim
evet canım önce evliliği yaşamam lazım. sonra çok zor olur.
evlenmek belki büyük sorumluluk değil ama anne olmak yani bebek sahibi olmak çok zor
kadınlar gününüz kutlu olsun benim canlarımm gelemiyorum çok yoğunumm
evet cnm 2 3 yıl bebiş yapma rahatına bak seni çağırmadılarmı hala işe hayırlısı olsun cnmBende düşünmyrum bir kaç sene ama evlilik çok güzel birşey tavsiye ederim
anne olmak çok güzelde bebek yetiştirmek zor cnm ama ona değer onun sevgisihiç bişeyde yok en iyisi 2 3 yıl gez dolaş eşinle hayatını yaşa sonra bi eksiklik hissettiğinde bebeğide düşünüyosun zatenevet canım önce evliliği yaşamam lazım. sonra çok zor olur.
evlenmek belki büyük sorumluluk değil ama anne olmak yani bebek sahibi olmak çok zor
saol cnmcım koptuk valla kızkadınlar gününüz kutlu olsun benim canlarımm gelemiyorum çok yoğunumm
efendim cnmcımm:79::79:hülya:80::80::80::80::80:
olsun cnm bu soğuklarda işe gitmekte zor hayırlısı olsunYok hülyacım iş falan yok
Evet Bebek büyük sorumluluk
anne olmak çok güzelde bebek yetiştirmek zor cnm ama ona değer onun sevgisihiç bişeyde yok en iyisi 2 3 yıl gez dolaş eşinle hayatını yaşa sonra bi eksiklik hissettiğinde bebeğide düşünüyosun zaten [/B