iyiyim işte kızlar bi türlü gribim geçmedi dikkat edin kendinize yaa ortada bi mikroptur geçiyor gidiyor
onun içinde iş güç derken sizi görünce selam veriyim dedim
düğün hazırlıklarımda devam ediyoe işte 3,5 ayım kaldı görüşmeyeli. yarın nikah işlemlerimizi halledicez
geçmiş olsun spidi aman bana gelmesin o mikrop ben zor atlatıyorum
az kalmış baya ya
nikah salondamı olcak
Evet canım salgın var çok fena herkes hasta:2::2ikkat et geçmiş olsun..
:2:Az kalmış hadi
hadi hayırlısı canımaman bana bi geldi geçti şimdi yine nişanlımdan geçti çok kötü yaaa
nikah salonda olacak öyle istiyorum bi aksilik olmazsa canım
aman bana bi geldi geçti şimdi yine nişanlımdan geçti çok kötü yaaa
nikah salonda olacak öyle istiyorum bi aksilik olmazsa canım
Sağol canım benim teşekkür ederim
az kalmış diyince anlıyorum sadece az kaldığını yaptığım çok bişey olmadığı için. bana zaman var gibi geliyor
hadi hayırlısı canım
Geçer geçer bende öyleydim şimdi evlendin mi diyorum 7 ay oldu
bende geliyorum olmuyo kimse olsun genede biz slm verelimde sonra yazan olur elbetAnnem ben uğruyom siz olmuyonuz atma kız kendini değmez
ne yapim kuzucum ev işi çocuk felan uğraşıp gidiyoruz yaa sen nasılsın cicimçekyattan mıilahi ne güldüm
kimse olmuyo geç cvp geliyo diye kimsede uğramıyo
napıyon hülyaskop
aman dikkat et kız kırarsın kestaneyi sonra atmadan aşağı yastık koy
bu arada günaydın güzellerrrrrrrr
geçmiş olasun cnm acayip bi salgın var ve acayip hasta ediyo adamı ilaç iç ıhlamur kaynat iç c vitamini al bol bol cnmiyiyim işte kızlar bi türlü gribim geçmedi dikkat edin kendinize yaa ortada bi mikroptur geçiyor gidiyor
onun içinde iş güç derken sizi görünce selam veriyim dedim
düğün hazırlıklarımda devam ediyoe işte 3,5 ayım kaldı görüşmeyeli. yarın nikah işlemlerimizi halledicez
geçmiş olasun cnm acayip bi salgın var ve acayip hasta ediyo adamı ilaç iç ıhlamur kaynat iç c vitamini al bol bol cnm
düğününede az kalmış sağ sağlim bitirirsiniz inş aksilik olmadan dünya evine girersin inşş
maşallah herkese birden toptan cevap) aferim kız
geçer cnm şu kış bi çıksa daha rahat olur senin için düğün hazırlıkları tatlı telaşlar bunlar:81::81:teşekkür ederim canım normalde kolay kolay hasta olmam ama şimdi üstüste geldi :95:
dikkat ediyorum ama dinlenmem lazım
hee özletme kendini arada fırst buldukça uğra tatlımiyiiym hülyacım hep aynı işte:97::97:
mesai saatlerinde takılıyorum buralarda:97:
a.s cnm nbr iş başvurularından haber yokmuSelam kuzularım
kızlarr sizleri hepinizi ayrı ayrı özledim nisanurum skopcam sipidim nihanımm nasılsınız hepiniz iyimisniz ben çalışıyorum fazla vakit bulamıyorum kzılarr unutmayın benii
İyiyi canım bildiğin gibi olsun canım çalış çalış çalışmaktan fayda var
bizde özledik canım yakızlarr sizleri hepinizi ayrı ayrı özledim nisanurum skopcam sipidim nihanımm nasılsınız hepiniz iyimisniz ben çalışıyorum fazla vakit bulamıyorum kzılarr unutmayın benii
güle güle kullan:81:öylebirsürü ciciler aldım haftasoınu eklicem kızlarr paramı aldım bitirdim bilee..çeyizlik aldım birsürü sipidim kesinlikle görmek isterr:76: hepsaini çekip eklerim.:81:
öylebirsürü ciciler aldım haftasoınu eklicem kızlarr paramı aldım bitirdim bilee..çeyizlik aldım birsürü sipidim kesinlikle görmek isterr:76: hepsaini çekip eklerim.:81:
naber hemşo:80::80:Tamam koyarsın bakarız
iyiyim bende şükür.:82:İyiyim canım sen naslsın