ararlar cnm inşş sıkma canını Allahım hayırlı kapı açsın
yuvana dönmü diyorssunkız nihan bırak diğer topiği buraya gel annem
canım hayırlısıysa eğer olur inş ararlar merak etmeNapıyorsunuz kızlar daha aramadılar beni işten ya
eee napıyonuz ufaklık nasılevet yavru kuşumm
kızlaar nbr bugün bi kuaföre gittim saçımı kestirdim sonra pazar çıktım bi etek görmüştüm bide bot onu aldım alışveriş yaptım kötü enerjim gitti yaww
kızlaar merhaba nerdesiniz yahuu ne zamandan beri bu topiğe uğrayan yok küscem size valla
kızlaar merhaba nerdesiniz yahuu ne zamandan beri bu topiğe uğrayan yok küscem size valla
Benim işten ses yok daha onca yere başvurdum olmadı
inşallah bi an önce olur canım
ben çok bakamıyorum kızım durmuyo hiç arada bakıyorum ancaKimse gelmiyor evet
bende özledim annem seni ne yapayım cnm kızımla uğraşıyorum dünden beri ateşi var düşmüyo bi türlü halsiz yemekte yemiyo çok üzülüyorum bende o yaramazlık yapsın gülsün oynasında durmasın diyorum valla yeterki iyi olsunevet bidenem kimse gelmiyor bende gelemiyorum fazlaca 1 saat takılıp çıkıyorum ne haldesin neler yapıyosun özledim seni
olurr cnm zamanla ama tabi tanıdık olması lazım çok zor oluyo öle iş bulmakBenim işten ses yok daha onca yere başvurdum olmadı
ben çok bakamıyorum kızım durmuyo hiç arada bakıyorum anca
bende özledim annem seni ne yapayım cnm kızımla uğraşıyorum dünden beri ateşi var düşmüyo bi türlü halsiz yemekte yemiyo çok üzülüyorum bende o yaramazlık yapsın gülsün oynasında durmasın diyorum valla yeterki iyi olsun
olurr cnm zamanla ama tabi tanıdık olması lazım çok zor oluyo öle iş bulmak
hoşgeldin cnm nbrkızlar merhaba ben geldim yeniyim buralarda
sat valla cnm 75 krş bi simit baya para kazanırsınEvet ya artık simit alıp simit satacam
sat valla cnm 75 krş bi simit baya para kazanırsın
Evet satarken yarısını ben yerim ama zarar ederim