Burası da benim odam, evim:)

love1lu3.jpg

yesam ilk defaa burayı ziyaret ettim herkesin dediği gibi odan ve manzaran harika benimde çok arzuladığım bişeydi değişik yerleri görüp gezmek fotoları görünce içim cızzz eder bende orada olsam ogüzell,ği hissetsem diyeeeemafoldumben

canım benımmmm cok tesekkur ederımmm kuzum yaa kapım acık her zaman beklerım bak kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2

odan ve kartların çok güzel:)

cok tesekkur ederım ogrencılerım saolsunlar opuyorumnanaktan

olumunekankayizsmile

olumunekankayizsmileŞenizolumunekankayizsmileŞeniz

Cimcimem benim, ne kadar güzel bi minik evin var öyle Şeniz olumunekankayizsmile Özellikle tepedeki cama bayıldım opuyorumnanaktan

küçücük fıçıcık içi dolu turşucuk diye bi tekerleme miydi bilmece miydi hatırlayamadım ama evini görünce bu aklıma geldi. işte ben de böyle bi yer istiyorum :) minicik ama çok sevimli!!!!

Cimcimem benim, ne kadar güzel bi minik evin var öyle Şeniz olumunekankayizsmile Özellikle tepedeki cama bayıldım opuyorumnanaktan

aveloncum canım benım yaa ne guzel yazmıssın en guzellerı senın olsun canım benım ozledım valla sımdı turkıyedeyım ya :) benımde favorım tepedekı camım valla olumunekankayizsmile

çok hooşş yaa

canım yaa tesekkur ederım kaydirigubbakcemile5

küçücük fıçıcık içi dolu turşucuk diye bi tekerleme miydi bilmece miydi hatırlayamadım ama evini görünce bu aklıma geldi. işte ben de böyle bi yer istiyorum :) minicik ama çok sevimli!!!!

ayy super yazmıssın dove valla gulumsettın benı tesekkur ederım cok cok daha sevımlılerı senın olur ınsallah opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

çok şirin bir evin var canım güle güle oturun

çok şirin gerçekten güle güle otur canım

Back
X