Burası da benim odam, evim:)

Gerçekten çok şirinmiş, sıcacık gelir öyle bi oda insana. Güle güle oturun :)

canimm benimmm saolasinnn tatlimm benim
arada sirada resmini cekip koy bitanem cok guzell cunku manzara falan tavan pencereside :)

manzaraya hayran kaldımmm.

cok tesekkur ederim kizlar yine kar var buralarda fotograf cekip koyarim insallah cok daha guzelleri sizin olsun opuyorumnanaktan

prensesim senin icin insallah eve gecer gecmez resim koyacagim olumunekankayizsmile ama tavan pencerem karla kapli kaydirigubbakcemile2

ya ne güzel
bende çok istemiştim olmadı
üniversitede mi?
grad. eğitim için mi gittin direk iş olarak mı ?

cok tesekkurler canim bi ilkogretim okulunda asistan olarak calisiyorum insallah daha guzel firsatlar cikar senin de karsina opuyorumnanaktan

cok sevimli gercekten, bir de senin oradakilerin kalbine girdigine eminim, olumlu insan her yerde sevilir : )

cok tesekkur ederim kizlar yine kar var buralarda fotograf cekip koyarim insallah cok daha guzelleri sizin olsun opuyorumnanaktan

prensesim senin icin insallah eve gecer gecmez resim koyacagim olumunekankayizsmile ama tavan pencerem karla kapli kaydirigubbakcemile2

tamam canim bekliorumm yeni resimlerini manzarasida cok guzel karli falan guzeldi tatlim

good_night_001.gif

gerçekten çok hoşmuş minik ama şirinn

evet canim benim kucuk minik sirin opuyorumnanaktan

cok sevimli gercekten, bir de senin oradakilerin kalbine girdigine eminim, olumlu insan her yerde sevilir : )

cok tesekkurler canim benim ne kadar guzel bir mesaj yazmissin oyle cok cok ama tesekkur ederim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

zaten minik sirin olsun onemli olan o canim seninde odan minik ama cok sirin manzara ve tavan penceresi iste harika

odan çok tatlı canım çok güzel günler geçirirsin inşallah o odada
hele manzara kartpostal gibi bayıldım insanın ömrünü uzatır valla

oda çok şeker.. kartlara ayrıca bayıldım.. güzellikler ayrıntılarda gizli.. zemuszemus

birçok soru sorulmuş ama bnde tutamayıp kendimi bi soru sormak istedim..
bnde dil okuyorm ama pratik olmadığı için konuşmam hiç de ii deil.. sen ilk gittiğinde konuşmaların nasıldı? onları anlamada yada derdini anlatmada bi problem yaşadın mı??

oda çok şeker.. kartlara ayrıca bayıldım.. güzellikler ayrıntılarda gizli.. zemuszemus

birçok soru sorulmuş ama bnde tutamayıp kendimi bi soru sormak istedim..
bnde dil okuyorm ama pratik olmadığı için konuşmam hiç de ii deil.. sen ilk gittiğinde konuşmaların nasıldı? onları anlamada yada derdini anlatmada bi problem yaşadın mı??

canim ben de ben de dil mezunuyum konusmam o kadar da iyi degil ama anlamada hic bi sikinti cekmedim hatta ne kadar guzel konusuyorsun diye yorumlar aliyorum soylemesi ayip :kedi: ama iste aksanimiz var ki o da olacak napalim :sinifsinif:

yorumlarin icin de ayrica tesekkur ederim bi de soyadimi dogru yazabilseler super olacak ama telafuzu da zor o yuzden bayaa komik oluyor zemuszemus

zaten minik sirin olsun onemli olan o canim seninde odan minik ama cok sirin manzara ve tavan penceresi iste harika

canim benim cok tesekkurler senin icin resim ekleyecektim ama yagmur yagdigi icin tum karlar eridi hic kar yok artik bakalim simdilik :)) yine ceker eklerim canim insallahopuyorumnanaktan

canim benim cok tesekkurler senin icin resim ekleyecektim ama yagmur yagdigi icin tum karlar eridi hic kar yok artik bakalim simdilik :)) yine ceker eklerim canim insallahopuyorumnanaktan

canim benim :teytey: sevindimmm yarin bekliorumm tatliskommm

yesam ilk defaa burayı ziyaret ettim herkesin dediği gibi odan ve manzaran harika benimde çok arzuladığım bişeydi değişik yerleri görüp gezmek fotoları görünce içim cızzz eder bende orada olsam ogüzell,ği hissetsem diyeeeemafoldumben

Back
X