Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten çok şirinmiş, sıcacık gelir öyle bi oda insana. Güle güle oturun :)
canimm benimmm saolasinnn tatlimm benim
arada sirada resmini cekip koy bitanem cok guzell cunku manzara falan tavan pencereside :)
manzaraya hayran kaldımmm.
ya ne güzel
bende çok istemiştim olmadı
üniversitede mi?
grad. eğitim için mi gittin direk iş olarak mı ?
cok tesekkur ederim kizlar yine kar var buralarda fotograf cekip koyarim insallah cok daha guzelleri sizin olsun opuyorumnanaktan
prensesim senin icin insallah eve gecer gecmez resim koyacagim olumunekankayizsmile ama tavan pencerem karla kapli kaydirigubbakcemile2
gerçekten çok hoşmuş minik ama şirinn
cok sevimli gercekten, bir de senin oradakilerin kalbine girdigine eminim, olumlu insan her yerde sevilir : )
oda çok şeker.. kartlara ayrıca bayıldım.. güzellikler ayrıntılarda gizli.. zemuszemus
birçok soru sorulmuş ama bnde tutamayıp kendimi bi soru sormak istedim..
bnde dil okuyorm ama pratik olmadığı için konuşmam hiç de ii deil.. sen ilk gittiğinde konuşmaların nasıldı? onları anlamada yada derdini anlatmada bi problem yaşadın mı??
zaten minik sirin olsun onemli olan o canim seninde odan minik ama cok sirin manzara ve tavan penceresi iste harika
çooook şirin bayıldım evine opuyorumnanaktan
odan çok tatlı canım çok güzel günler geçirirsin inşallah o odada
hele manzara kartpostal gibi bayıldım insanın ömrünü uzatır valla
canim benim cok tesekkurler senin icin resim ekleyecektim ama yagmur yagdigi icin tum karlar eridi hic kar yok artik bakalim simdilik :)) yine ceker eklerim canim insallahopuyorumnanaktan