Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ne şirin bayıldım............
güle güle oturun
çok şirin güle güle otur
Odan çok şirin kaydirigubbakcemile2 herhalde eğitim amaçlı orada bulunuyorsun kaydirigubbakcemile5 memleket özlemini de banyodaki dantelli havlunla gideriyorsun sanırım :gitme:
odan çok şeker.. helede görünen manzara .. güle güle otur..
Çok ciciymiş evin.Güle güle otur canım.Özellike manzaran süper...Orda o kadar kar olmasına şaşırdım doğrusu.Bu arada hangi şehirdesin merak ettim:kedi:
odanda huzurlu vakit geçirmen dileğiyle canım,öyle yabancı yerlerde odalar sığınılan liman gibi oluyo aslında...bende dil eğitimi için ingiltereye gitmek istiyorum ama işte kalıcak yer konusunda falan biraz tedirginlik yaşıyorum.sen düzenini oturtmuşsun heralde...
Ne kadar güzel canım .Ayrıca çok şanslısın ingilterede okuduğun için Allah zihin açıklığı versin.opuyorumnanaktan
Çok şirin opuyorumnanaktan
odan çok şirin gerçekten
ama biraz anlatsana yanında kaldığın aile Türk mü yoksa İngiliz mi dil sorunun yok tabii karakter olarak nasıl anlaşabiliyor musun yemekler yaşayış tarzları dil öğrenmek veya okumak için gidenlere örnek teşkil etmiş olursun
sevgiler canım mutluluklar
Bayıldım, çok cici. Yattığın yerden gökyüzüne bakıyorsundur...