Burası da benim odam, evim:)

yesa

...
Pro Üye
24 Temmuz 2008
25.483
44.479
1.123
gecici bir sure burda oldugum icin bir ailenin yaninda kaliyorum iste odam ya da evim :)

bu penceremden manzaram bu sabah cektim fotografi :)

bunlar ogrencilerimin verdigi christmas kartlari

Odan çok şirin kaydirigubbakcemile2 herhalde eğitim amaçlı orada bulunuyorsun kaydirigubbakcemile5 memleket özlemini de banyodaki dantelli havlunla gideriyorsun sanırım :gitme:

çok şirin güle güle otur

cok tesekkurler canimopuyorumnanaktan

Odan çok şirin kaydirigubbakcemile2 herhalde eğitim amaçlı orada bulunuyorsun kaydirigubbakcemile5 memleket özlemini de banyodaki dantelli havlunla gideriyorsun sanırım :gitme:

evet canim asistanlik yapiyorum bi okulda kaydirigubbakcemile2 dantelli havlum olmadan gitmem bi yere dedim kaydirigubbakcemile3 cok tesekkurler opuyorumnanaktan

Çok ciciymiş evin.Güle güle otur canım.Özellike manzaran süper...Orda o kadar kar olmasına şaşırdım doğrusu.Bu arada hangi şehirdesin merak ettim:kedi:

odan çok şeker.. helede görünen manzara .. güle güle otur..

cok tesekkurler canim daha guzelleri senin olsun opuyorumnanaktan

Çok ciciymiş evin.Güle güle otur canım.Özellike manzaran süper...Orda o kadar kar olmasına şaşırdım doğrusu.Bu arada hangi şehirdesin merak ettim:kedi:

radikacim tesekkur ederim burda kar var hatta kuzeyde cok fena ama ben northampton taraflarindayim londraya 40dk kadar uzaklikta ama benim pek aram yok soguk kar falan kafamçokkarıştıopuyorumnanaktan

odanda huzurlu vakit geçirmen dileğiyle canım,öyle yabancı yerlerde odalar sığınılan liman gibi oluyo aslında...bende dil eğitimi için ingiltereye gitmek istiyorum ama işte kalıcak yer konusunda falan biraz tedirginlik yaşıyorum.sen düzenini oturtmuşsun heralde...

odanda huzurlu vakit geçirmen dileğiyle canım,öyle yabancı yerlerde odalar sığınılan liman gibi oluyo aslında...bende dil eğitimi için ingiltereye gitmek istiyorum ama işte kalıcak yer konusunda falan biraz tedirginlik yaşıyorum.sen düzenini oturtmuşsun heralde...

canim hic merak etme ben aile yaninda kaliyorum ve odamda hic vakit gecirmiyorum hep asagida onlarla oluyroum sohbet ediyor dizi falan izliyoruz bu aralar okullar tatil oldugu icin calismadigim internetin basinda da zaman gecirebiliyorum bence aile yanini dusunebilirsin hem fiyat olarak cok uygun (turkiye ile kiyaslama sakin benim bu odaya verdigim parayi duysaniz cok sasirsiniz bu parayla turkiyede kaloriferli bir evi kiralayabilirsiniz ) ama buranin sartlarina gore cok uygun ki bi de yemek, kahvalti icinde ben Allaha sukur cok rahatim darisi tum isteyenlere opuyorumnanaktan

Ne kadar güzel canım .Ayrıca çok şanslısın ingilterede okuduğun için Allah zihin açıklığı versin.opuyorumnanaktan

Ne kadar güzel canım .Ayrıca çok şanslısın ingilterede okuduğun için Allah zihin açıklığı versin.opuyorumnanaktan

cok saol canim ama universite bitti benim burda bir okulda asistanlik yapiyorum ama yine de haklisin Allah zihin acikligi versin :))zemuszemus

Çok şirin opuyorumnanaktan

cok tesekkurler canim opuyorumnanaktan

odan çok şirin gerçekten

ama biraz anlatsana yanında kaldığın aile Türk mü yoksa ıngiliz mi dil sorunun yok tabii karakter olarak nasıl anlaşabiliyor musun yemekler yaşayış tarzları dil öğrenmek veya okumak için gidenlere örnek teşkil etmiş olursun
sevgiler canım mutluluklar

Bayıldım, çok cici. Yattığın yerden gökyüzüne bakıyorsundur...

odan çok şirin gerçekten

ama biraz anlatsana yanında kaldığın aile Türk mü yoksa İngiliz mi dil sorunun yok tabii karakter olarak nasıl anlaşabiliyor musun yemekler yaşayış tarzları dil öğrenmek veya okumak için gidenlere örnek teşkil etmiş olursun
sevgiler canım mutluluklar

Bayıldım, çok cici. Yattığın yerden gökyüzüne bakıyorsundur...

ingiliz canim hic turk burda cok sansliyim mumkunse de hic turkle karsilasmak ya da konusmak istemiyorum kaydirigubbakcemile
krakter olarak herkes soguk derdi ben buraya gelmeden once ingilizler icin ama hic de oyle degiller cok iyiler bana karsi sakasina evlatlik aldigimiz kizimiz diye taniyorlar beni
yemek tarzlari cok saglikli surekli sebzeleri kaynatiyorlar ve her gun mutlaka et balik tavuk bi sey var kaynamis havuc ilk burda yedim bi de bilmedigim bi suru sebze yedim turkiyede bulunmuz bu sebzeler hatta sozlukten karsiligina baktim sadece (yabani havuc ) yaziyor beyaz havuc tarzi bi sebze :))

herkes cok guler guzlu belki de tek yabanci ben oldugumdan olabilir ama mutlaka gunaydin selam nasilsin diye sorarlar yolda giderken bile memnunum ben cok cok herkeslere tavsiye ederim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cok tesekkur ederim canim odamin en sevdigim kismi bu penceresi kaydirigubbakcemile5

Back
X