Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:1shok:ay ay ayy ALLAH razı olsun canım benim RABBİM hepimizin yuvasından huzuru eksik etmesinSıcacık , mis gibi , pırıl pırıl bir yuvan var..Ailenin muhabbetiyle şenlensin her karesi buram buram,Rabbim bir ömür boyu yuvanıza saadet,neşe,huzur versin canım benim..
Ne güzel evin böyle karakterize evleri seviyorum,yaşam kokuyor,şefkat ve paylaşımla dokunuyor her yer..
Hamdolsun gııı 2 artı bir olsun mutlu olun 2bın artı bir olmuş huzursuz olmuşsun ne fayda dimiŞeniz
Yatak odan gercek mı yaaaa en bayıldıgım renk ya of of of
Dosunuu übbb
amaniiin kk da açık pc de yesinler:dance:
yatak odan süper!!!
banyon da, mutfağın da..
çok sevimli bir ev, sıcacık, senin yaptığın tablo ve disko topu da göz alıyoryerimseniben
salondaki vitrin vs sanırım akça ağaçtan, bizimkiler de öyle çok tatlı bir renk cidden.
iyi ki ekledin, çok renkli bir evin var.
mutlu, huzurlu yaşayın umarım...a.s.
harıka hele yatak odana bayıldım guzel huzurlu mutlu gunlerde otur canıma.s.
saol canım cümlemiz inşlhcanım cok guzel allah gule gule agız tadıyla oturmayı nasıp etsın ınsallah bıtanem:1hug:![]()
çoook saol canımcanım çok tatlı bir evin var gerçekten de:dance:
yatak odasına bayıldım yalnızz :asigim:
güle güle oturun.kaydirigubbakcemile5
Renkler çok güzel.Mutluluğunuz daim olsun cnm
canım ilk önce hoşgeldin aramıza....
çok sevimli tertemiz bir evin var hayatım
ama sanki dantelmi çok banamı öle geldi,bende hiç yokya o bakımdan..
bende yatak odanı beğendim,aslında o rengi çok sevmezdim ama seninki çok şeker yaa prenses yatağı gibi...
mutlulukla otur hayatım bebişinle kocişinle.....
hee bu arada akçaağaç seçimin süper....bende çok seviyorum ve yatak odamda öle biliyorsun şekerim...