- 1 Mart 2008
- 2.988
- 19
iyi canım gözün aydınnn:lepi: ..umarım sonuçlarında umdugundan daha iyi gelirr..
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:dance:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi canım gözün aydınnn:lepi: ..umarım sonuçlarında umdugundan daha iyi gelirr..
kızlar merhabalarrr
biliyomusunuz benim dudagım fena uçukladı yaaa bi allt dudagımda bide üst dudagımda bu işi baya bi stres yaptım ya olmassa die heveslenip geri oturmakta var hayırlısyla bi başlasaydım pofff turkbayragi
kızlar merhabalarrr
biliyomusunuz benim dudagım fena uçukladı yaaa bi allt dudagımda bide üst dudagımda bu işi baya bi stres yaptım ya olmassa die heveslenip geri oturmakta var hayırlısyla bi başlasaydım pofff turkbayragi[/QUOTE zovirax diye bir krem var bacım sür 3 güne birşey klamaz:lepi:
kızlar merhabalarrr
biliyomusunuz benim dudagım fena uçukladı yaaa bi allt dudagımda bide üst dudagımda bu işi baya bi stres yaptım ya olmassa die heveslenip geri oturmakta var hayırlısyla bi başlasaydım pofff turkbayragi[/QUOTE zovirax diye bir krem var bacım sür 3 güne birşey klamaz:lepi:
saol canım bi ilaç var bizde uçuk için bak sen söleyince aklıma geldi gidip süreyim
canım yarın başlayamıyorum malesef çagıracaklar bilmiyorum ne zaman belki yarın belki yarındanda yakın zemuszemus
heran yani!!!
canım hastaneye gidince sıra filan alıyosunya işte o işi ben yapıcam sıra mıra vericem bandrol filan böle bi iş bilgisayarda bilgi işlem yanii
orda girebilirmiyim acaba kk ya yoksa akşam gelince girecemmm maleseff mafoldumben
iyigeceler kızlar satırlarınızın arasında gezerken ne güzel bir haber okudum öyledelikafadulden
boncuğum bitanem hayırlı olsun çok sevindim inan hadi hayırlısı bakalım ikimizde aynı gün işe başlıyoruz hee darısı diğerlerinin başına inş:teytey:
günaydın kızlar boncuk hangi ara iş buldun kızz şaşırdım hadi hayırlısı olsun herkes iş buluyor yavaş yavaşopuyorumnanaktan
nbr canımcım he valla darısı başımıza
saol tatlım
bekliyodum bu işi şubattan beri ama yavaş yavaşta umudumu yitirmiştim artık olmaz die ama hayırlısıyla oldu inş... darısı sizlere inşşşş... en kısa sürede opuyorumnanaktan
günaydınnn kızlarrr
inşş tatlım hayırlı haberleri bekliyoruzzzz....[/B] alkisalkisalkis