Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

Kızlar benim kurs dün bitti..Finali mersinde yaptık...:sm_cool:dün sabah 8 de mersindeydik akşam 8 de döndük.. Biraz stres attımm 4 kız arkadaş takıldık beraber..ara sıra böyle kaçıp gitmek iyi oluyorr..Ya düşünüyorum da param olsa bir ev tutup cok yakın kız arkadaşlarımla yaşamayı isterdim...cok eglenceli oluyorr...:lepi:

günaydın kızlar

kamelyacım ya sen böyle anlatınca bekarlık günlerimi özledim hele üniversite günleri ne güzeldi ya başına buyruk olmak bazen çok güzel oluyor tadını çıkar valla

kızlarrrrr oleyyyy oleyyyyyyyyy ayyyy çok heyecanlıyım işe giriyorum duydunuzmu çalışıcam inş artık belki pazartesi başlarım deli gibi bagırmak geliyo içimdennn Allah sizlerede nasip etsin inş...canlarımmmm ohhhhhhhhh beeeee sositososito :sm_cool:

nerdesiniz kızlar yaa sevincime ortak olmayacakmısınız offf :nazar:
nese bi güzel haber daha aldım ailem ile ilgili bi meselemiz vardı onuda hayırlısıyla hallettik bugun çok güzel bigün 29 mayıss hiç unutmayacagımmmm :teytey: :dance: :dance: :nazar:

anoooooooooooooooooooooooooooooooooooo ne güzel bir haberdir buuuuuuuuu cuma hayırlı gün diye boşuna demezler senin çok çok çok çok sevinivedimmmmmmmmmmmm canımım içikaydirigubbakcemile5eeeeeeeeeeeee nasıl biryer anlat nasıl buldunnnnnnnnnnnnnn

Kızlar benim kurs dün bitti..Finali mersinde yaptık...:sm_cool:dün sabah 8 de mersindeydik akşam 8 de döndük.. Biraz stres attımm 4 kız arkadaş takıldık beraber..ara sıra böyle kaçıp gitmek iyi oluyorr..Ya düşünüyorum da param olsa bir ev tutup cok yakın kız arkadaşlarımla yaşamayı isterdim...cok eglenceli oluyorr...:lepi:[/QUOTEnaber canımcım bak boncuğuma iş bulmuş görüyonmu inşallah darısı başımıza alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisbura uğur getirdi beyaaaaaaaaaaaaaaaaa

vicdannnnn geldim tatlımm ay çok mutluyum Allah ım ya ne güzel bi mutluluk bu!!!!!!!!!
Allah herkese nasip etsin inşş....
tatlım hastanede bilgi işlem olarak işe başlıcam Allah izin verirse...
en kısa sürede sizlerdende duyarız inş böle güzel haberler...
yuppiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!
Allah ım sen herkese yardım ettttt
:sm_cool:

vicdannnnn geldim tatlımm ay çok mutluyum Allah ım ya ne güzel bi mutluluk bu!!!!!!!!!
Allah herkese nasip etsin inşş....
tatlım hastanede bilgi işlem olarak işe başlıcam Allah izin verirse...
en kısa sürede sizlerdende duyarız inş böle güzel haberler...
yuppiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!
Allah ım sen herkese yardım ettttt
:sm_cool:

bak bu süper imiş:eek:

kızlarrrrr oleyyyy oleyyyyyyyyy ayyyy çok heyecanlıyım işe giriyorum duydunuzmu çalışıcam inş artık belki pazartesi başlarım deli gibi bagırmak geliyo içimdennn Allah sizlerede nasip etsin inş...canlarımmmm ohhhhhhhhh beeeee sositososito :sm_cool:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaa bu süper bir haberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr delikafadulden canımm cok sevindimmmmmmmmmmmmmmm:dance::dance::dance:..
Ayyyy kısmetimiz acılıyorrrr diye boşuna demedimmm. ne mutluu sana canım yaa.. artık iş kadını oluyosunnn .cıkar keyfiniiiiii:sm_cool::sm_cool:

Kızlar benim kurs dün bitti..Finali mersinde yaptık...:sm_cool:dün sabah 8 de mersindeydik akşam 8 de döndük.. Biraz stres attımm 4 kız arkadaş takıldık beraber..ara sıra böyle kaçıp gitmek iyi oluyorr..Ya düşünüyorum da param olsa bir ev tutup cok yakın kız arkadaşlarımla yaşamayı isterdim...cok eglenceli oluyorr...:lepi:[/QUOTEnaber canımcım bak boncuğuma iş bulmuş görüyonmu inşallah darısı başımıza alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisbura uğur getirdi beyaaaaaaaaaaaaaaaaa

Evet canım yaa okudum boncuk adına cok sevindimmmmm onuda gönderdikk...sıra bizde inşallahhhh... :Saruboceq:..hadi tatlım sıra sendeeeee:lepi: Dur bakalım benim ufukta şuan bir iş görünmüyo ama kısmet bu işler..

günaydın kızlar

kamelyacım ya sen böyle anlatınca bekarlık günlerimi özledim hele üniversite günleri ne güzeldi ya başına buyruk olmak bazen çok güzel oluyor tadını çıkar valla

Evet tatlım ara sıra bu şekilde olmak iyi oluyorr..herkesten herşeyden uzak sadece kafa dinlemek gezip eglenmek insanı rahatlatıyorr...Şimdilik bekarlıgın birde calışmamanın verdigi rahatlıkla gezip egleniyorum.. bakalım ilerde ne olacakk fisfisfis

Evet tatlım ara sıra bu şekilde olmak iyi oluyorr..herkesten herşeyden uzak sadece kafa dinlemek gezip eglenmek insanı rahatlatıyorr...Şimdilik bekarlıgın birde calışmamanın verdigi rahatlıkla gezip egleniyorum.. bakalım ilerde ne olacakk fisfisfis

bizde çalışır kendi paramızla gezerik kamelyam yavvvvvvvvvvalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

en güzeli!!!!
kendi param ne henüz bu duyguya erişemedim ama düşünmesi bile güzel insanın kendi parasının olması

X