Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

eve çıkmak dediğin gibi hem külfetli geldi hemde cesaret edemedim açıkcası kimseye güvenemediğimden belkide çok kazık yiiyorsun ünide o korkuttu beni belkide yurt daha iyiydi kafa yerdi bizimkidi birde

Kızlar ben kaçtımm size iyi sohbetler.. benim yarın kurs varr..hepinizi cok öptümm iyi gecelerr ...Sizleri cook seviyorummmm Şeniz

canım senin cildinin tipi nedirr. benimki karmaaa..hafif t bölgem yaglı oda fazla degil..yaa kullanıp memnun kaldıgınız ürünler felan olursa burda paylaşım yapalımm...

benim ki ne yağlı ne kuru orta karar hafif bir nemlendirici yetiyor özellikle c vitamini olanları tercih ediyoruma.s

canım senin cildinin tipi nedirr. benimki karmaaa..hafif t bölgem yaglı oda fazla degil..yaa kullanıp memnun kaldıgınız ürünler felan olursa burda paylaşım yapalımm...

canım ben sadece sebametin ürünlerini kullanıyorum başka bişede kulanmıyorum yüz temizleme likidi,güneş kremi,gözaltı kremi,gündüz kremi bunlar bazende arada bepantehen sürüyorum yenileme özelliği varmış ya onun arada aklıma gelirse sodayla yüzümü yıkıyorum çok iyi geliyo özellikle buzluklara doldurup sodayı dondurup yüze uygulayıncada çok iyi oluyo bide senin şekerli ve kahveliyi yapmaya başladım ben kozmetik ürünlere bilmediklerimi hiç kullanmıyorumm

eve çıkmak dediğin gibi hem külfetli geldi hemde cesaret edemedim açıkcası kimseye güvenemediğimden belkide çok kazık yiiyorsun ünide o korkuttu beni belkide yurt daha iyiydi kafa yerdi bizimkidi birde

evet herkese güvenilmiyo ama çok şükür benim karşıma Allah birini çıkardıki onunla valla herşeye cesaretlendim gerçi ben ondan her zaman daha cesaretliyimdirde insan yanına destekçi arıyoo bilmiyorum senin içinde ölemi ama üni arkadaşlarının yeri apayrı kimsenin olmadıgı bi şehirde sadece onlara sarılmaktan güvenmekten başka çare yok Allah gerçekten iyi insanlarla karşılaştırsın okuyanları 18 19 yaşında gidiyosun her tarafa kayabilecek bi yaşş Allah herkesin yardımcısı olsun ahhh ahhh dediğin gibi duygulandım yaa vicdann
senağlama

nese hadi bende gidiyim artık uyumam ben ama uyuyanlara tatlı rüyalarr görüşürz....

evet herkese güvenilmiyo ama çok şükür benim karşıma Allah birini çıkardıki onunla valla herşeye cesaretlendim gerçi ben ondan her zaman daha cesaretliyimdirde insan yanına destekçi arıyoo bilmiyorum senin içinde ölemi ama üni arkadaşlarının yeri apayrı kimsenin olmadıgı bi şehirde sadece onlara sarılmaktan güvenmekten başka çare yok Allah gerçekten iyi insanlarla karşılaştırsın okuyanları 18 19 yaşında gidiyosun her tarafa kayabilecek bi yaşş Allah herkesin yardımcısı olsun ahhh ahhh dediğin gibi duygulandım yaa vicdann
senağlama

dostluğu orda öğrendim en çok güzel günlerdi:çok üzgünüm:

şükür kolayladım yarında salonumu süpürüp silerim biter pazartesi de yemekleri yapıcam sen napıyosun canım??

heee doğru ya baklava yapcaktınız hadi gönder 1 tepsisini bekliyorum cokacimcoook

X