- 16 Aralık 2008
- 1.912
- 1
ben hep yurttaydım böyle bir sürü kız kalabalık süperdi :teytey:
yok ya ben dayanamadım valla ev çok rahattı eve çıksaydın gör bak nasılda güzel oluyo ama tabi ev de büyük sorumluluk istiyo her şeyine sen bakıyosun falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben hep yurttaydım böyle bir sürü kız kalabalık süperdi :teytey:
doğal şeyler daha faydalı geliyor banadayerimseniben
canım senin cildinin tipi nedirr. benimki karmaaa..hafif t bölgem yaglı oda fazla degil..yaa kullanıp memnun kaldıgınız ürünler felan olursa burda paylaşım yapalımm...
Kızlar ben kaçtımm size iyi sohbetler.. benim yarın kurs varr..hepinizi cok öptümm iyi gecelerr ...Sizleri cook seviyorummmm Şeniz
canım senin cildinin tipi nedirr. benimki karmaaa..hafif t bölgem yaglı oda fazla degil..yaa kullanıp memnun kaldıgınız ürünler felan olursa burda paylaşım yapalımm...
eve çıkmak dediğin gibi hem külfetli geldi hemde cesaret edemedim açıkcası kimseye güvenemediğimden belkide çok kazık yiiyorsun ünide o korkuttu beni belkide yurt daha iyiydi kafa yerdi bizimkidi birde
evet herkese güvenilmiyo ama çok şükür benim karşıma Allah birini çıkardıki onunla valla herşeye cesaretlendim gerçi ben ondan her zaman daha cesaretliyimdirde insan yanına destekçi arıyoo bilmiyorum senin içinde ölemi ama üni arkadaşlarının yeri apayrı kimsenin olmadıgı bi şehirde sadece onlara sarılmaktan güvenmekten başka çare yok Allah gerçekten iyi insanlarla karşılaştırsın okuyanları 18 19 yaşında gidiyosun her tarafa kayabilecek bi yaşş Allah herkesin yardımcısı olsun ahhh ahhh dediğin gibi duygulandım yaa vicdann
senağlama