günaydınlar güzeller nasılsınız gün geçtikçe ailemiz kocaman oluyor değil mialkisalkisalkis
Bu arada haberiniz varmıı 500 bin kişiye devlet sözleşmeli olarak iş saglıcakmışşşşş..tek koşul işkura kayıt olmak ..500 bin kişi işkurdan secilecekmişşş:lepi: Bakalım inşallah bize uygun işlerde cıkarrrr:Saruboceq:
Boncuk inş olur canımmm:Saruboceq:..ya bu arada benim içimde bir sıkıntı varr..niye bugün böyleyim bilmiyorumm:1no2:..hayatımının güzel pozitif yönde degişmesini birazcık heycan gelmesini istiyorumm..
valla tatlım al bendede okadar canım çok sıkılıyo hiç bişe yapmak istemiyorummm dün hatta birazcık ağladım ve ben uzun süredir öle herşeye ağlayan biri değilim...
önceleri çok ağlardım her şeye ama bi 2-3 senedir pek ağlamıyodum daha güçlü olmaya çalışıyodum ama sanırım gücüm tükeniyo artık senağlama
mutlu olmak için tabiki çok sebebimiz allaha şükür sağlıgımız yerinde anne babalarımız var yanımızda ama insan belli bi yaştan sonra kendi düzenini kurmak istiyo bişeler yapmak istiyo ve bunlarda olmayınca stres can sıkıntısı başlıyo baksana sen iş yüzünden evlenemiyosun daha bi çok şeyi erteliyoruz ben bunlara üzülüyorum :1no2:
iyidir fıstıkcım sen nasılsın gerçi bu sabaha kadar uyumadık desek yeri kardeşim farklı bi şehirde üni okuyo ve dün arkadaşları aradı hastaneye kaldırdık dedi apantisten şüphelenmişler bu gece hastanede kaldı sabah aradık çok şükür çıkıyomuş bi sorun yokmuş üşütmüş onun için ağrı olmuşş neseki Allah ıma şükür Allah tüm hastalara acil şifa versin inş...