Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

günaydınlar güzeller nasılsınız gün geçtikçe ailemiz kocaman oluyor değil mialkisalkisalkis

iyidir fıstıkcım sen nasılsın gerçi bu sabaha kadar uyumadık desek yeri kardeşim farklı bi şehirde üni okuyo ve dün arkadaşları aradı hastaneye kaldırdık dedi apantisten şüphelenmişler bu gece hastanede kaldı sabah aradık çok şükür çıkıyomuş bi sorun yokmuş üşütmüş onun için ağrı olmuşş neseki Allah ıma şükür Allah tüm hastalara acil şifa versin inş...

günaydın vicdancım sendemi burdaydın hoşgeldin tatlımm alkisalkisalkis

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr bende geldimmmmmmmmmm.. bugün kurs yok ..cuma günleri iptal etmişler onun yerine cmt alındıı....nasılsınız bakalımmmmm? ..

Bu arada haberiniz varmıı 500 bin kişiye devlet sözleşmeli olarak iş saglıcakmışşşşş..tek koşul işkura kayıt olmak ..500 bin kişi işkurdan secilecekmişşş:lepi: Bakalım inşallah bize uygun işlerde cıkarrrr:Saruboceq:

çok iyi bi haber delikafadulden
ama bende o şans varmı bilmiyorum artık Çok üzgünüm çoook

Boncuk inş olur canımmm:Saruboceq:..ya bu arada benim içimde bir sıkıntı varr..niye bugün böyleyim bilmiyorumm:1no2:..hayatımının güzel pozitif yönde degişmesini birazcık heycan gelmesini istiyorumm..

Boncuk inş olur canımmm:Saruboceq:..ya bu arada benim içimde bir sıkıntı varr..niye bugün böyleyim bilmiyorumm:1no2:..hayatımının güzel pozitif yönde degişmesini birazcık heycan gelmesini istiyorumm..

valla tatlım al bendede okadar canım çok sıkılıyo hiç bişe yapmak istemiyorummm dün hatta birazcık ağladım ve ben uzun süredir öle herşeye ağlayan biri değilim...
önceleri çok ağlardım her şeye ama bi 2-3 senedir pek ağlamıyodum daha güçlü olmaya çalışıyodum ama sanırım gücüm tükeniyo artık
senağlama

Off yaa...nasıl bir düzende yaşıyoruz bilmiyorumkiii anlamıyorumkii...cidden yaşamak bu kadar zormuu..yoksa bizmi herşeyi cok takıyoruzz anlamıyorumkii..yada zamanında yanlış tercihler yaptıgımız içinmi böyleyizz..aslında mutlu olmak için cok sebep varr ama yaşadıgımız koşullar buna müsade etmiyorrr:1no2:

mutlu olmak için tabiki çok sebebimiz allaha şükür sağlıgımız yerinde anne babalarımız var yanımızda ama insan belli bi yaştan sonra kendi düzenini kurmak istiyo bişeler yapmak istiyo ve bunlarda olmayınca stres can sıkıntısı başlıyo baksana sen iş yüzünden evlenemiyosun daha bi çok şeyi erteliyoruz ben bunlara üzülüyorum :1no2:

Bildigim tek bişey var hayatı asla ertelemiceksin..aman şuda olsun aman buda olsun derken zaman su gibi akıp geciyor ve biz farkına varamıyoruzz..aslında günü doya doya yaşıcaksınn..yarına yaşıcagımızın garantisi olmadan her gün stres üzüntü sıkıntı içerisinde geciriyoruzz..birazcık deli olmak lazımmmm

Canım seni cok iyi anlıyorummm..bende onu anlatmaya calıştım zatenn...malesef imkanlar yaşamak istediklerimizi kısıtlıyorrr..bende istiyorum bir an önce düzenimi kurmayı evlenmeyi ama iştee malesefffffffff olmuyorr:1no2:...bence herşey zamanında güzell.. ciddiyim 24 yaşındayım bekarım ama bazen herşeyi yaşamız görmüş gibi hissediyorum hiçbirşeye hevesim kalmıyorr..senağlama

vala ben deliydim bu zamana kadar takmıyodum olur illaki diyodum ama baksana olmuyo bi türlü hayırlısı tabiki Allah bizede yazmıştır bişeler sabrımızı deniyo belkide bu kulum bakalım sabırlımı

Bencede ALLAH bizide sabrımızla böyle deniyor demek ....Boncuk yazda geliyorr.yazın bir planın varmıı?? ben iş yok güç yok tatil felan düşünemiyorumm..Belki yazın kısmetimiz acılırr..

yazı düşündükçe zaten deliriyorum geçen sene hep evdeydim yazında ev hiç çekilmiyo bilmiyorum bizimkiler tatil düşünüyo....ama çalışıyımda vala tatil filan istemiyorum bu yaz inş tatlım açılsın hayırlısyla her yönden kısmetlerimiz en azından senin hayatında biri var sürekli birilerini ayarlamaya çalışmıyodur çevrendekiler ben bide onlarla uğraşıyorumm kaydirigubbakcemile3

kusura bakma canım benim bilgisayar birazcık kafayı yemek üzere benim gibi alkisalkisalkis kendi halinde kapanıyo açılıyo onun için gitmek zorunda kaldım biraz önce

geçimş olsun canım şimdi nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…