Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

iyiym tatlım saol bende gezdim geldim dışardaydım bugun sende dışardaymışsın okudumda alkisalkisalkis
ben başvurumu yaptım işkura web tasarımı die bi bölüm ora gitcem bilgisayarlı muhasebe filan görmek istemiyorum dogrusu birazda eğlenceli olsun gideceğim kurs die web tasarımını seçtim

ne zamn başlıyorsun güzealkisalkisalkislim

kısslar bu işkur kurslarına nasıl kayıt yaptırıcaz netten oluyor mu ankara da da var mıdır??

kısslar bu işkur kurslarına nasıl kayıt yaptırıcaz netten oluyor mu ankara da da var mıdır??

canım bakk internetten işkura kayıt oluyorsunn.. sonra orda kurslar var onlara başvuru yapıyosunn..egerki zorlanırsan ankarada işkur var tabiki oraya gidersen onlar sana yardımcı olurlarr..hem seni oraya kayıt ederler hemde kurs için başvuru yaparlarr..

canım ben işkura kayıtlıyım netten bir de görüşme talep etmiştim bakalım nolcak ama kursu görmedim şimdi bir inceleyim bulucakmıyım bakalım

slm kızlar bende varım valla alkisalkisalkishem işsiz hem bekar hem bunalımdayım :1closedeyes:buaralar durumum vahim yani.şu işkura bende başvuru yapmıştım kayıtlar dolu olduğundan giremedim çok şanslıyım:nazar:

slm kızlar bende varım valla alkisalkisalkishem işsiz hem bekar hem bunalımdayım :1closedeyes:buaralar durumum vahim yani.şu işkura bende başvuru yapmıştım kayıtlar dolu olduğundan giremedim çok şanslıyım:nazar:

Canım tam yerine gelmişssin vallahii hoşgeldinnnnnnnnaramızaaa..a.s.aynen dedikerine katılıyorum işsiz güçsüz bekar ve bunalımm tam bana uygunnn sözcüklerr:lepi:

Kızlarr yaa işsizlerr olarak günmü yapsak ne yapsakkk ? İŞSİZLER GÜNÜ...Kadınlar günü gibi bişeyy kaydirigubbakcemile3..zaten bir nette onu yapmadıgımız kalmıştıı...Yaa herkes aynı şehirde olsaydı cidden gün yapardıkk bir gün belirler o gün hep beraber buluşurdukk.. kafa dagıtırdıkkk hihoyyyt

biri bunalım mı dedi :1shok: :bbo: kafamçokkarıştı

evet canım keşke aynı şehirlerde olsaydık hiç olmassa buluşur kafa dağıtırdık

hoş buldum kızlar napim işsiz işsiz oturuyorumkaydirigubbakcemile3
sizler nasılsınız..
işkura bende şimdi basvuru yapıyorum

hoşgeldin tatlımcımdelikafadulden

Kızlarr yaa işsizlerr olarak günmü yapsak ne yapsakkk ? İŞSİZLER GÜNÜ...Kadınlar günü gibi bişeyy kaydirigubbakcemile3..zaten bir nette onu yapmadıgımız kalmıştıı...Yaa herkes aynı şehirde olsaydı cidden gün yapardıkk bir gün belirler o gün hep beraber buluşurdukk.. kafa dagıtırdıkkk hihoyyyt

bana uyar pasta börek işinde oktay usta bir ben ikiyim haberiniz oladelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

hoşbuldum kızlar sitede sorunmu var yoksa sorun bendemi çok geç açılıyo sayfalar

aman ya sinir oldum.:kızgın:kızlar nezaman yapıyoruz işsizler gününükaydirigubbakcemile3

X