Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

iyi akşamlar tatlım ya bizim kızlar nerdesiniz hayde toplanında azcık sohbet edelim

iyi akşamlar işsiz arkadaşlarım...
Allah bir an önce hepimize, bol maaşlısından birer iş nasip eder inşallah..:Saruboceq:

iyi akşamlar işsiz arkadaşlarım...
Allah bir an önce hepimize, bol maaşlısından birer iş nasip eder inşallah..:Saruboceq:

Allah razı olsun duaların için bol maaş filan istemiyorum vala en azından şimdilik :jeyyar:
kendimi geçindirecek kadar olsun yeter bana alkisalkisalkis

ee gülmetre anlatsana tatlım ne zamandır işsizsin hiç çalıştınmı kaç yaşındasın sevgilin varmı vs...
paylaşmak istersen tabiki.
... alkisalkisalkis

tabi paylaşırım yaklasık 1 yıldır işsizim:çok üzgünüm:
iki yerde çalıstım bi bayan giyimde ve bi özel sigorta şirketinde çalstım canm
20 yasındayım..:lepi:
ewet sefgilim var

tabi paylaşırım yaklasık 1 yıldır işsizim:çok üzgünüm:
iki yerde çalıstım bi bayan giyimde ve bi özel sigorta şirketinde çalstım canm
20 yasındayım..:lepi:
ewet sefgilim var

ne güzel ya herkesin sevgilisi var ben hem işsiz hem sevgilisiz benim halim sizlerden vahim vala kaydirigubbakcemile3

Kızlarrr kimse yokmu ??? bu arada yarın ne yapıyorsunuzzz varmı bir planınız..??

kamelyacım tatlım hoşgeldin yarın napıyoruzz bilmem henüz bi plan yok sen bişelr yapıosun anlaşılan anlat bakalım ne yapacaksın alkisalkisalkis

ya kızlar en çok sevdiğiniz meyveleri yazın hadi değişiklik işte hep işsizim ah vah dicemize kendimizi eglendirelim biraz deli olalım ne dersin kamelyacımm

ben başlayım en çok çilek,muz ve en en en kilolarca kasalarla yiyebileceğim mandalinaaaa
delikafadulden

ne güzel ya herkesin sevgilisi var ben hem işsiz hem sevgilisiz benim halim sizlerden vahim vala kaydirigubbakcemile3

Kızım sende taktınn sevgiliye bak benim varda ne oluyo ancak stresten tartışıp duruyoruzz :1no2:Ben sana dedimm sen sevgili dönemini direk atlıcaksın..kendini bir anda nişanlı görürsen şaşmaa...:dance:

canım bende mandalinaaa bayılırım özellkle ince kabuklu olanınaa vede cekirdeksizz..erik ,çilek elmaa haa bide kivide hoşuma gider...

ewet ewet kamelyacım haklı bizdde varda ne oluo baş ağrısından baska bişey değilkaydirigubbakcemile3
benim ennnnnn sewdiğim meyvaaa erik ve kirazzzzz yaz meyvası sıcacıkkkkkkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

boncukcumm bu arada yarın benim planım kuaförr:) yaa sitede okumuştum dolunayda yüyleri alınca azalma oluyormuşş..gecen ay denedim etkisini gördümm ..yarın yine alacagımm. yani temizlik günümmm kaydirigubbakcemile3

canım kirazda beni favori meyvalarım arasındadır.. haa bu arada ben meyvaları hem yiyorum hemde yedikten sonra kabuklarını cildime sürüyorumm vallahi cok etkili oluyoo ..:lepi:

Kızım sende taktınn sevgiliye bak benim varda ne oluyo ancak stresten tartışıp duruyoruzz :1no2:Ben sana dedimm sen sevgili dönemini direk atlıcaksın..kendini bir anda nişanlı görürsen şaşmaa...:dance:

napım ya arada canım sıkıldıkça ona çatardım fenamı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…