Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

hoşbulduk arkadaşlar....ahh ah iş bulsam istediğiniz baklava olsun canlar tepsi tepsi fıstıklı cevizli hangisini talep edersenizzcokacimcoook

evt ya iş olsa baklavayı her maaşta alırızz

Offf ya işsizlik ne kadar zor yaa kaç aydır evdeyim halen iş bulamadım:çok üzgünüm:

yalnız değiliz malesef bir çok sitede bu işsizlik konusu o kadar yaygınki hocalarda hacılarda derman arayanların bile sayısı oldukça fazla rabbim hepimize hayırlı kapılar açsın inş.

çok sevdiğim bir arkadaşımla buluştum onunla zamn geçirdim bugün şimdide iş ilanlarına bakıyorumığın ne dersi çalıştığın ttlım

çok sevdiğim bir arkadaşımla buluştum onunla zamn geçirdim bugün şimdide iş ilanlarına bakıyorumığın ne dersi çalıştığın ttlım

Canım ben aof de okuyorum sınavlara az kaldı
Ohhh ne güzel ben hep evdeydimmmm

merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalımmm....vicdancım şu işkurun istihdam garantili kurslarına bir baksana kendine uygun olanı sec başvurr...

Kızlar tavsiye ederim vallahi kursa gitmek evden oturmaktan cok cok iyi en azından ortam kazanıyorsunuz..

slm kızlar ben geldim tatlım kamelya sen işkurun kursunamı gidiyosun gidiyosan hangi bölümü tercih ettin!!!

slm kızlar ben geldim tatlım kamelya sen işkurun kursunamı gidiyosun gidiyosan hangi bölümü tercih ettin!!!

Canımmm ben işkurun kursuna gitmedimm..benim gittigim farklı bir proje kursuu..bugün biraz araştırdım işkurdada kurslar var üstelik hem istihdam garantili hem ücret veriyorlarr..işkurun sitesine gir incele..sana uygun olan varsa başvurr..bilgisayar işletmenligi felan vardıı..

baktım canımcım şu bilgisayarlı muhasebe güzelmiş esasında beğendim katılabilirim

il özel idaresinin açtığı kurslarada bakbilirsin boncukcum

iyiym tatlım saol bende gezdim geldim dışardaydım bugun sende dışardaymışsın okudumda alkisalkisalkis
ben başvurumu yaptım işkura web tasarımı die bi bölüm ora gitcem bilgisayarlı muhasebe filan görmek istemiyorum dogrusu birazda eğlenceli olsun gideceğim kurs die web tasarımını seçtim

canım sen ücret veripte gidiyosun yoksa ücretsizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…