Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok be tatlım unuttum ben onu çok ta yapmak istiyordum esasında nasıl yapıldığı hakkında da pek bir bilgim yok bana anlatırmısın
selam kızlar, nasılsınız canlar, keyfiniz nasıl :1hug:
iyiyiz canımm sen nasılsınnn??a.s.
Canım yaa moralini bozmaaa.. bu arada kardeşin mezun oluyormuş hayırlı ugurlu olsunn....bak kardesinin bu özel gününde özel olmak zorundasın o yüzden moralini bozma cok fazla pahalı bişey olmasa kendine bişeyler al hem kafan dagılırr..şöyle kuaföre felan git süslen püslenn kendine gelirsinnn:lepi:
ben geldimmmmmmmmmmmmmmdelikafaduldenbencede süslen tak takıştır çık anacımyerimseniben
iyigeceler kızlar gece gece buldum sizi nasılda gözden kaçırmışım benim topik burdaymışta benim haberi yokmuşş 5 aydır işsizim form doldurmaktan öğğğ geldi ama ses seda yok hiç bir yerden senağlamadua ediyonuzmu bari birbirinize benim çok ihtiyacım varda karşılıklı edilen dualar kabul olur hanımlar:Saruboceq:
iyigeceler kızlar gece gece buldum sizi nasılda gözden kaçırmışım benim topik burdaymışta benim haberi yokmuşş 5 aydır işsizim form doldurmaktan öğğğ geldi ama ses seda yok hiç bir yerden senağlamadua ediyonuzmu bari birbirinize benim çok ihtiyacım varda karşılıklı edilen dualar kabul olur hanımlar:Saruboceq:
Günaydınnn Kızlarr ya ben yine kursa gidiyorummmm..Gitmeden bir sitiye girip hepinize günaydın demek istedimm..Akşama görüşürüzz kendinize cok iyi bakınnnn....:1hug:
sana da günaydın kamelyacım :)) kim önce işe girerse baklava var demek hihoyyyt
allahım hepinize hayırlısıyla nasip etsin inşallah kızlar :Saruboceq:
Bende işsizim ev hanımı oldum çıktım.Tamam ev işleri açısından iyide kafayı sarcak bişi bulmak lazım. boş kalmaya gelmio.İlan bile yok arkadaşlar başımı vuracak biyer bulamıyorum.