Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

yok be tatlım unuttum ben onu çok ta yapmak istiyordum esasında nasıl yapıldığı hakkında da pek bir bilgim yok bana anlatırmısın

Canım yaa moralini bozmaaa.. bu arada kardeşin mezun oluyormuş hayırlı ugurlu olsunn....bak kardesinin bu özel gününde özel olmak zorundasın o yüzden moralini bozma cok fazla pahalı bişey olmasa kendine bişeyler al hem kafan dagılırr..şöyle kuaföre felan git süslen püslenn kendine gelirsinnn:lepi:

tşk ederim tatlım a.s.

nereye gittin nette girdiğinde habe edin kızlar bekliyorumkaydirigubbakcemile3

hiç kimse yokmu ya nere gidiyonuz vala merak ediyorummm kaydirigubbakcemile3
bende gidip kitap okuyum barii

iyigeceler kızlar gece gece buldum sizi nasılda gözden kaçırmışım benim topik burdaymışta benim haberi yokmuşş 5 aydır işsizim form doldurmaktan öğğğ geldi ama ses seda yok hiç bir yerden senağlamadua ediyonuzmu bari birbirinize benim çok ihtiyacım varda karşılıklı edilen dualar kabul olur hanımlar:Saruboceq:

iyigeceler kızlar gece gece buldum sizi nasılda gözden kaçırmışım benim topik burdaymışta benim haberi yokmuşş 5 aydır işsizim form doldurmaktan öğğğ geldi ama ses seda yok hiç bir yerden senağlamadua ediyonuzmu bari birbirinize benim çok ihtiyacım varda karşılıklı edilen dualar kabul olur hanımlar:Saruboceq:

Hoşgeldinnnnnn canımm aramızaaaa..sende bizdensin demekk.:lepi: sen yine 5 aydır işsizmişsin ben 2008 haziran mezunuyum tam 1 yıl olacak senağlama.bu arada diger diger topikkleri bilmiyorum ama burda arkadaşlıklar cok güzel...:1hug:.hergün birbirimize dua ediyoruzz..kim önce işe girerse baklava sözümüz varr:teytey:

Günaydınnn Kızlarr ya ben yine kursa gidiyorummmm..Gitmeden bir sitiye girip hepinize günaydın demek istedimm..Akşama görüşürüzz kendinize cok iyi bakınnnn....:1hug:

sana da günaydın kamelyacım :)) kim önce işe girerse baklava var demek hihoyyyt
allahım hepinize hayırlısıyla nasip etsin inşallah kızlar :Saruboceq:

hoşgeldin canımcıma.s.

Günaydınnn Kızlarr ya ben yine kursa gidiyorummmm..Gitmeden bir sitiye girip hepinize günaydın demek istedimm..Akşama görüşürüzz kendinize cok iyi bakınnnn....:1hug:

kamelya günaydın bacım işkurda başka ne gibi kurslar var tatlım ya:eek:

sana da günaydın kamelyacım :)) kim önce işe girerse baklava var demek hihoyyyt
allahım hepinize hayırlısıyla nasip etsin inşallah kızlar :Saruboceq:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:hemide en fıstıklısından baklavasırnaşık şey

hoşgeldin tatlım burayı keşfettiğine sevindim hep birlikte dua ediyoruz bi gün kabul olacak inşallah... a.s

Bende işsizim ev hanımı oldum çıktım.Tamam ev işleri açısından iyide kafayı sarcak bişi bulmak lazım. boş kalmaya gelmio.ılan bile yok arkadaşlar başımı vuracak biyer bulamıyorum.

Bende işsizim ev hanımı oldum çıktım.Tamam ev işleri açısından iyide kafayı sarcak bişi bulmak lazım. boş kalmaya gelmio.İlan bile yok arkadaşlar başımı vuracak biyer bulamıyorum.

canım sende bendensin hoş geldin aramıza :teselli:

X