Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

alanın çok güzel esasında burda işletmeci arkadaşlar var değil mi seni yönlendirebilirler esasındakaydirigubbakcemile5

nasıl bi işe gireceğimide bilmiyorum tatlım napım sence bi fikrin varmı çalışmaktan vazmıgeçsem acaba ama bunu düşünmek bile beni üzüyo hep çalışacam umuduyla günlerim geçiyo umut bile yetiyoo senağlama
ne hala düştük ya gençliğin haline bakkk

HAYIRRR KIZLARRR!! sakın calışmamayı kalınızdan bile gecirmeyinn!!! yaa yenilmek yokkk...yasakkelime boşunamı biz bu kadar emek verdik..:eek:klava: bilsem liseyi bitirir bitirmez ya evlenirdim şimdi kaç yaşında cocugum vardı yada enaz 5-6 yıllık biri iş tecrübem olur şimdi cok iyi yerlerde olurdumm..giden gitmiş diyorummm bundan sonra önümüze bakacagızz..en azından o sınav günleri gecirdigimiz uykusuz günlerin acısını cıkaracagızz..

iyi geceler kızlar yokmu kimse alkisalkisalkis
inş. çalışacaz kızlar pes etmek yok bazen ben bunalımlara girsemde arada oluyo bana ama şimdi geçti sonuna kadar devammmm

off ya herkes yatıyo heralde sabah işede gitmiyosunuz niye bukadar erken yatıyosunuz yaa
ama gerçekten erken yatıyosanız çok iyi bişe ben yatamıyorum sabahta kalkamıyorummm
kaydirigubbakcemile3

ben de yüksek lisans yapmış olup da çalışamayanlardanım arkadaşlar:KK43:
bizim kaderimizi paylaşan çok arkadaşımız olduğunu görüyorum üzülerek:KK43:

bende üzülerek aramıza hoşgeldin diyorum canım evet bizler okuyup okuyup çalışamayanlarız bu çok koyuyo insana ama hayırlısı olsunn.. senağlama

arkadaşlar ben kaçtım birazda tv seyredeyim testere 4 mü ne varmışş hadi ööptmm iyi gecelerr..
Şeniz

Canım aramıza hoşgeldinnnn...Bende yüksek lisans yapmama ragmem malesef işsiz güçsüzümm:çok üzgünüm:ama pes etmiyorumm daha işe girip arkadaşlara baklava dagıtacagımm:teytey:

Herkese hayırlııı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..............Nasılsınız arkadaşlarr...güne biraz pozitif başlayimmm..

tünaydın kızlar ben geldimmmmmm hayırlı cumalar bu arada nevar ne yokkaydirigubbakcemile

X