Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

Hoşgeldinnn boncugumm nasılsın hayatımmm??? Bizde seni özledik:1hug: ay ben buraya iyce alıştım zaten...

bende çok alıştım canımm iş bulunca girmemezlik etmek yok ona göre timammı buradaki bütün herkese sölüyorummmkaydirigubbakcemile3

iş durumları gitmiyor canım eskiden arayan da çok olurdu artık yavaş yavaş hızını kaybetti şu aralar hiiiiç bişi yok

hanimlar benide araniza kabul edermisin ?
daha gecen yil mayis 2008de yani diplomami aldim...
yurt disinda yasiyorum...
bir yil oldu nerdeyse is bulamiyorum...
kriz yüzündemi benim yüzümdenmi bilmiyorum...
bunaliyorum ama...
günlerim cok siQici geciyor...
tek basima disari cikmayida sevmiyorum...
zamanimin cogu evde geciyor...
ne yapsam bilmiyorum...
insallah yakinda hayirlisiyla bir is bulurum...
maddi yöndende ihtiyacim var cünkü....

iş durumları gitmiyor canım eskiden arayan da çok olurdu artık yavaş yavaş hızını kaybetti şu aralar hiiiiç bişi yok

olur inş hayırlısı canım sabretmekten beklemekten başka çaremiz yok malesef
:çok üzgünüm:

hoşgeldin canım aramıza

hoşgeldin a.s.

Ziraat Bankası 2006 ve 2007 tarihlerinde yapılan KPSS puan türlerinin birinden 65 ve üzeri puan alan adaylar arasından personel alacaktır. Başvurular 26 Mayıs 2008 Pazartesi günü başlayacak ve 06 Haziran 2008 Cuma günü saat 18:00’de sona erecektir.

ÖSYM tarafından 01-02 Temmuz 2006 ve 30 Haziran–01 Temmuz 2007 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS) “KPSSP3”, “KPSSP4”, “KPSSP5”, puan türlerinin birinden 65 ve üzeri puan almış olmak gerekmektedir.kızlar böyle bir ilan okudum işinize yararmıdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…