Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

kamelyacım napım ya canım çok sıkılıyor bu duruma gerçi bu ara iyiyim ama bazen bunalıma giriyorum hiç bişe yapasım olmuyor haftaya cumartesi dersanem başlıyor bi başlasaydı çok sıkıldım yeni arkadaşlar edinirdim belki bide sevgili nasıl ögrenciyim ben ya şuna bak :))))))

Boncugum vallahi bende aynıyım..dershanen başlıyormuşş ne güzel işte kafanı dagıtırsınn...hem canım dedigin gibi sevgilide bulursunn:))))))) ne olacak yaşımız evlilik yaşı tam zamanı.. belki hayatının erkegiyle karşılaşıp evlenirsinnn belli olmaz kısmett:))))))) Bir taşla iki kuş süperrr olurr:))))))

kızlar ben bi çağrı merkezinin iş görüşmesine gitmiştim.2 ay sonra geçtiğimiz günlerde ıkınci görüşmeye çağırdılar.olumlu olursa 1 hafta içinde haber vericez dediler ve bugün aradılar.pazartesi günü saat 4:30da görüşmem var bakalım nolucakk.inşallah olur artık çok sıkıldım evde oturmaktann:KK43:

kızlar bu gittiğim görüşmede yalan oldu malesef.başka projelerımızde değerlendiricez dediler.. yersen tabi.zaten istekli değildimm çağrı merkezi için şakkıdı

kızlar bu gittiğim görüşmede yalan oldu malesef.başka projelerımızde değerlendiricez dediler.. yersen tabi.zaten istekli değildimm çağrı merkezi için şakkıdı

canım üzülme nelerle karşılaşcaz daha ama yılmak yok iş aramaya devammm sonuna kadarr......:eek:

Boncugum vallahi bende aynıyım..dershanen başlıyormuşş ne güzel işte kafanı dagıtırsınn...hem canım dedigin gibi sevgilide bulursunn:))))))) ne olacak yaşımız evlilik yaşı tam zamanı.. belki hayatının erkegiyle karşılaşıp evlenirsinnn belli olmaz kısmett:))))))) Bir taşla iki kuş süperrr olurr:))))))

keşke bi taşla üç kuş vursam ya kamelyacım ''dersane,, sevgili,, iş'' ne güzel olurdu vala :)))
sen neyapmayı düşünüyosun dersane filan düşünmüyomusun
haaa bu arada halkbankın sınavı var haberin varmı girecenmi......??????

olmaz kuzucukta nerdesin sen ya anlat neler yapıosun hayatında değişiklik olan tek kişisin bak hepimiz sefilleri oynuyoruz işsiz güçsüz ühühühühüh

yoğunum bebem çok yoruluyorum eve gelmek için can atar oldum ama şikayet etmiyim yinede allaha hamdolsun aiz nasılsınıza.s.

keşke bi taşla üç kuş vursam ya kamelyacım ''dersane,, sevgili,, iş'' ne güzel olurdu vala :)))
sen neyapmayı düşünüyosun dersane filan düşünmüyomusun
haaa bu arada halkbankın sınavı var haberin varmı girecenmi......??????

o bacılar allah hepimize verir inşallah:lepi:

yoğunum bebem çok yoruluyorum eve gelmek için can atar oldum ama şikayet etmiyim yinede allaha hamdolsun aiz nasılsınıza.s.

aman amann şikayet etme bölesi daha iyi ay bende görürmüyüm acaba eve gelmek için can attıgım günleri bi işe başlayım eve girmicem diyorum ama bakalım bi başlasaydık :KK43:(((

slm kızlar..ya epeyce okudum sayfaalarınızı..muhabbetiniz ne güzel ya..çok sevdim..
ben de sizin gibiydim bi aralar..işsiz filan..şimdi ÇOOOKK ŞÜKÜR

X