Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kamelyacım napım ya canım çok sıkılıyor bu duruma gerçi bu ara iyiyim ama bazen bunalıma giriyorum hiç bişe yapasım olmuyor haftaya cumartesi dersanem başlıyor bi başlasaydı çok sıkıldım yeni arkadaşlar edinirdim belki bide sevgili nasıl ögrenciyim ben ya şuna bak :))))))
selam hatunlar.. bu kriz fena vurdu bizi yaw kafamçokkarıştı
kuzu nerde stop :)))))
kızlar ben bi çağrı merkezinin iş görüşmesine gitmiştim.2 ay sonra geçtiğimiz günlerde ıkınci görüşmeye çağırdılar.olumlu olursa 1 hafta içinde haber vericez dediler ve bugün aradılar.pazartesi günü saat 4:30da görüşmem var bakalım nolucakk.inşallah olur artık çok sıkıldım evde oturmaktann
kızlar bu gittiğim görüşmede yalan oldu malesef.başka projelerımızde değerlendiricez dediler.. yersen tabi.zaten istekli değildimm çağrı merkezi için şakkıdı
oyyyyyyyyyyyyyyyyy bensiz stop olurmu STOPPPPPPPPPkaydirigubbakcemile3
Boncugum vallahi bende aynıyım..dershanen başlıyormuşş ne güzel işte kafanı dagıtırsınn...hem canım dedigin gibi sevgilide bulursunn:))))))) ne olacak yaşımız evlilik yaşı tam zamanı.. belki hayatının erkegiyle karşılaşıp evlenirsinnn belli olmaz kısmett:))))))) Bir taşla iki kuş süperrr olurr:))))))
canım üzülme nelerle karşılaşcaz daha ama yılmak yok iş aramaya devammm sonuna kadarr......
olmaz kuzucukta nerdesin sen ya anlat neler yapıosun hayatında değişiklik olan tek kişisin bak hepimiz sefilleri oynuyoruz işsiz güçsüz ühühühühüh
keşke bi taşla üç kuş vursam ya kamelyacım ''dersane,, sevgili,, iş'' ne güzel olurdu vala :)))
sen neyapmayı düşünüyosun dersane filan düşünmüyomusun
haaa bu arada halkbankın sınavı var haberin varmı girecenmi......??????
yoğunum bebem çok yoruluyorum eve gelmek için can atar oldum ama şikayet etmiyim yinede allaha hamdolsun aiz nasılsınıza.s.
üzülmüorum canım ya alıştım bu duruma maleseff kötükedihüso
aynen devamm...
o bacılar allah hepimize verir inşallah:lepi:
ee sevgilin var ,,,işin var,,, ee dersaneyede gidersin istesen bebek :))))))