Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

haklısın boncugum en güzel caglarımız evde boş boş oturmakla geciyorr..yaa okumayan çalışmayan evlenip gidiyorr yaa bende oda yokk:1no2: iş olmadan evlilikte yasak banaa..off offff:KK43:(( ..sen dershaneye yazılmakla iyi yapmışsın aslında bende düşünüyorumm.. cok sıkı calışıp seneye şöyle 85 ve üstü alıp direk atanmak istiyorumm..ama işte bu psıkolojiyle nasıl calışacagım onuda bilmiyorummm mafoldumben

aynen bendede öle ders çalışacak psikoloji yok ama umut dünyası işte hergün uyanıyorum belki bugun bi haber gelir biyerlerden diyorum amann ne bilim sonumuz hayır olsun....

daha 1 sene var bacım ben de dişimi tırnağıma takıp çalışıp kesinlikle sınavı kazanıcam başka yolu yokmafoldumben

merhaba arkadaşlar önceden yazıyordum buraya beni unutmuşsunuzdur artık epeydir oğlandan fırsat bulamıyordum

bu arada iki iş görüşmem oldu birisi wodafone çağrı merkezinde satış danışmanlığı malesef bu iş olmadı

diğerine de bugün gittim mng kargo müşteri hizmetleri sorumlusu bu iş de henüz ne değil sadece görüştük geldim bakalım artık hayırlısı

allah gönlüne göre versin bacımyerimseniben

Kızlar banada bir akıl verin bende kpss kursuna yazılayımmı ?? bizim burda fiyatlar 1000tl den başlıyoo..yaa ne yapacagımı bilmiyorum..hem yüksek lisansımı yapacagım hemde kursa gidim diyorum nasıl olur sizcee?? işsizlikten kafayı yedim zatenn..birde şey soracagımm..hafta içimi daha iyi sizce hafta sonumu???

şimdi derslerin kaçta olucak yüksek lisansta bacım ona göre ayarlasan daha mantıklı hem zaten sabah öğle ve akşam seansları var ama hafta içi daha iyi diyorlar etütüler açısından

kızlar ben haftasonu gitmeyi düşünüyorum
hala içimde umut var bi işe girerim die fakirin ekmegi umut demişler benimkiside öle valla
ben 700 liraya yazıldım..
kamelyacım git bence evde zor olur ya bana göre öle.
inşallah bi işede girerizde başımızı kaşıyacak vaktimiz olmaz öle bunaldımki evde olmaktan bi çalışayım eve hiç girmicem bütün saatlerim dolu geçsin istiyorum dersane iş ders çalışmak valla böle istiyorum geceleri geç saatlere kadar oturmaktan öglene kadar yatmaktan gına geldi kendimden nefret eder oldum boş boş yaşamak istemiyorum inşallah bişeler olur hayırlısıyla...

kızlar ben haftasonu gitmeyi düşünüyorum
hala içimde umut var bi işe girerim die fakirin ekmegi umut demişler benimkiside öle valla
ben 700 liraya yazıldım..
kamelyacım git bence evde zor olur ya bana göre öle.
inşallah bi işede girerizde başımızı kaşıyacak vaktimiz olmaz öle bunaldımki evde olmaktan bi çalışayım eve hiç girmicem bütün saatlerim dolu geçsin istiyorum dersane iş ders çalışmak valla böle istiyorum geceleri geç saatlere kadar oturmaktan öglene kadar yatmaktan gına geldi kendimden nefret eder oldum boş boş yaşamak istemiyorum inşallah bişeler olur hayırlısıyla...

Canım hayırlı ugurlu olsunn...inan anlattıkarına aynen katılıyorum..acayip bunalmış durumdayımm..evde oturmak kadar sıkııcı bir şey yokkk:KK43:((((( bide ben yapı olarak koşuşturmayı seven bir insanımm..okul bitti 1.senem doldu..sanki 1 yılım öyle bomboş geçti gibi..cok acıyorumm..inşallah tatlım kısmetimiz acılırda bir an işede girip rahat ederizz..

Canım hayırlı ugurlu olsunn...inan anlattıkarına aynen katılıyorum..acayip bunalmış durumdayımm..evde oturmak kadar sıkııcı bir şey yokkk:KK43:((((( bide ben yapı olarak koşuşturmayı seven bir insanımm..okul bitti 1.senem doldu..sanki 1 yılım öyle bomboş geçti gibi..cok acıyorumm..inşallah tatlım kısmetimiz acılırda bir an işede girip rahat ederizz..

inş. canım bizimde psikolojimiz düzelecek hayırlısıyla...

ben evde çalışıcam kpss ye kızlar sabahtan akşama kadar boşum nasılsa bol bol test çözerim artık

çalıştığımız kaynakları paylaşalım kızlar boncuğum hayırlı olsun bu arada dersler ne zamn başlıyor

kızlar ben bi çağrı merkezinin iş görüşmesine gitmiştim.2 ay sonra geçtiğimiz günlerde ıkınci görüşmeye çağırdılar.olumlu olursa 1 hafta içinde haber vericez dediler ve bugün aradılar.pazartesi günü saat 4:30da görüşmem var bakalım nolucakk.inşallah olur artık çok sıkıldım evde oturmaktann:KK43:

dream inş. olur,, hayırlı haberlerle dönersin
kuzucum dersler ekim sonu başlayacak sanırım....

X