- 10 Temmuz 2007
- 4.888
- 26
- 45
Hadi kuzum seni göreyimmm...hayırlı haberlerle dön inşallahhhhh
kamelyacım bişey soracam sana profilindeki resimde olan senmisin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi kuzum seni göreyimmm...hayırlı haberlerle dön inşallahhhhh
kamelyacım bişey soracam sana profilindeki resimde olan senmisin?
Yok canım o thalianın fotosuu..cok seviyorum o kadını.. ama malesef ben daha güzelim işteee..
kaydirigubbakcemile 3kaydirigubbakcemile3
Selam kizlarrrrr.... bende bu topige uye olmak istiyorum.... malesef bende issizim.. mafoldumbenyakinda tr ankaraya gidiyorum dügünümden sonra 6 ay kalmak istiyorum.. umarim orda bir is bulurum..mafoldumbenbulamazsam geri hollandaya gelmek zorunda kalacagim..:bbo:
bundan eminim şekerim:lepi:bende bir zamanlar hayrandım rozalinda diye dizi vardı dimeeyerimseniben
baktım baktım şekerim aman kaldır aranız bozulmasın çok güzelsin tatlım yerimseniben
Yok canım o thalianın fotosuu..cok seviyorum o kadını.. ama malesef ben daha güzelim işteee..
kaydirigubbakcemile 3kaydirigubbakcemile3
Selam kizlarrrrr.... bende bu topige uye olmak istiyorum.... malesef bende issizim.. mafoldumbenyakinda tr ankaraya gidiyorum dügünümden sonra 6 ay kalmak istiyorum.. umarim orda bir is bulurum..mafoldumbenbulamazsam geri hollandaya gelmek zorunda kalacagim..:bbo:
canım baktınmı tekrardan profilime senin için koydum fotomuu ..kaldıracagım ama... sevgilinm izin vermiyorr ...
tüh ya kaçırdıkmı kamelyayı bende görmek istedim,,
beyaz toprak öle bi demişki çok güzelsin filan bende merak ettim bu güzelliği alkisalkisalkis vereliniortak
kıskançmı kız seninki ama haklıda heeeeeeeeee:jeyyar:
foto mu koydun bacımmmmmmmmmmmm güzelliğin dillerde:kedi:
Yaa msnye dahi fotomu koymaya izin vermiyorr bu konuda asla töreransı yok ....bazı kıskanç yönleri varr. ama cok bogacak kadar degil.. yada cok kıskanç ama bana fazla göstermiyorr sonra kaçarım diyeee kaydirigubbakcemile3
canımm vallahi beyaz toprak profilime bakmışş..ordaki fotoyu ben sanmışş..bende gittim kendi fotomu koydumm..saolsun begendiii ..
opuyorumnanaktan
ben görmüşmüydüm senin fotonu yanlışmı hatırlıyorum:uhm: