Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyilik ttalım tv ye dalmışım pzt iş görüşmem var akşam aradılar pzt bekliyorlar hadi hayırlısı dua edin bnada olurmu:Saruboceq:
Her görüşmenin sonucunda artık ses soluk cıkmamasındn yoruldumm bıktımmmmmmmmm :1no2: istemiyorum artık hiç bişeeeeeeeeeeeeeeeee ..işleride kendilerinin olsunn .tek sucumm torpilim olmaması karar verdimm seneye kpss girip atanacagımm.. eylülde derse başlıyorummm:1no2: artık bu iş devası bende psıkoloji felan bırakmadıı senağlamasenağlama
kendinizi bu kadar sıkmayın zaten kızlar afedersiniiz bi yerimizi yırtsakta kaderde nasipte ne varsa odur yaşanacak yalnız dua edelim hayırlısı ve en yakın zamanda olması için ,ben mesala çok sevdiğim bi yerden çıkarıldım bundan 8 9 ay önce ondan sonra bi işe girdim sonra başka birine daha ve oraya tekrar girmek için kaç takla attım anlatamam ne dualar ettim ama olmamıcaksa olmuyor istediğin torpili koysan bile vardır bir hayır dedim vaz geçtim bkalım eğer şimdi burası bi aksilik çıkmadan olursa beni daha güzel şeylerin beklediğine inanıyorum ....
ay canım kıyamm herkes aynı derten müzdarip esasında bende kpss ye eylülde başlammayı düşünüyom kısmetse beraber çalışak kııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııkaydirigubbakcemile5
canım vallahi en iyisi devlettt..özel sektör adamı yiyip bitiriyorr...ben şimdi bile bi işe girersem seneye muhakkak kpss girip atanmaya bakacagımmm.. başka carem yokkkk:çok üzgünüm: