- 1 Mart 2008
- 2.988
- 19
iyigeceler kızlar nasılsınız, gününüz nasıl geçti ben baya çalkantılı günler geçiriyorum hayatım bi rayına oturmadı
günaydın kızlar nasılsınız neyin var canımcım :1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyigeceler kızlar nasılsınız, gününüz nasıl geçti ben baya çalkantılı günler geçiriyorum hayatım bi rayına oturmadı
günaydın kızlaar
valla ya ama ne şımarıklık erkeklerle kızlar böle lisede o onu o onu iterya işte öyle yapıyo kız bugun şımarıyo salakk
hoş lisedede yapmadım böle şaçma şımarıklar ama valla bugun aynen öleydi birbirlerini kovalıyolar bilmem ne amannn hiç dayanamıyorum böylelerine allah tan bugun kursun son günüydü bidaha görmücem geriyi tobe tobe kaydirigubbakcemile3
boncuk kursun bittiyse direk işe git aradan zamanda geçmedi alırlar hemen
cumartesi iş görüşmesine gittim hem de çok iyi bir pozisyonda yöneticilik acentanın tek sorumlusu ben olucaktım patronlarda şube açmışlar izmire gitceklerdi fırsata bakar mısınız adamlar gözü kapalı beni kabul ettiler p.tesi başla dediler ama şart şuydu sözleşme imzalıycakmışız tabi bazı şartlar ağır geldi bana ayrıca ne olursa olsun sözleşme imzalama taraftarı değilim dünyanın binbir türlü hali var sırf bu yüzden kabul etmedim
ne ara bitti kı kuursunnnnnnnnnnn:dance:
günaydın canlar ,,
canım cumartesi sıınav var,, hemde işe gitmeme gerek yok teyzem orda çalışıyor zaten hep akıllarında hani yabancı olsa unutur filan dersin ama teyzem ordaya sürekli akıllarındayım yani söz verdiler inşallah sözlerinden dönmezler dua edin nolur yine beni bi telaş aldı :çok üzgünüm:
şükür bitti kuzu ee 3 gün gittim yarında vardı aslında ama konuları hep bitrimişler
yanımda bi kız oturuyodu yahu 2,5 aydır kursa geliyomuş,,
ama varya hiç bişey ögrenememiş nete girmeyi bilmiyo sayfayı açınca çarpıdan tekrar kapatacagını bilmiyo,,
gösteriyorum anaaa sen ne güzel herşeyi biliyosun dio,,
sınavada girmicekmiş diğer aya girecem diyo bende duramadım artık dedimki çok iyi yapmışsın girmemekle kesin kalırdın dedim,,
ayy çıldırıyo insan o hocalara Allah sabır versin :bbo:
bu hafta değil canım 7 temmuz da ama bu pazar piknik var eşimin iş arkadaşlarıyla o gün doğum günüm ve de babalar günü benim için dolu bir gün olcak ben h. sonları zaten evde olmuyorum pek canım hep dışardayız bide bikaç gündür araba heycanı sardı araba pratiğimi arttırıyorum bugün evdeyim ama akşam çıkarız bide artık akşamları yürüyüşe başlayım diyorum oturduğum yerde çok güzel yürüyüş alanları ve parklar var herkes orda biraz spor yapmakta yarar var göbeğimi eritmek istiyorum işte böyle canım yaz gelince kendime geliyorum ben benim mevsimim bi şekilde uğraş bulmak lazım sen neler yapıyosun tatil planların var mı ?
istediğim zaman işten çıkamazmışım tamam ama hadi bir şey oldu çıkmam gerek işten ya da ne biliyim gizli olan şeyleri kimseye sızdırmama para konuları bunlardan birisi olursa tazminat ödiycekmişim biraz ağırdı canım koşulları insan yatağa yattım mı rahat uyumak ister kafamda her saniye acaba bir şey çıkarda mahkemelik mi olurum diye düşünmek ağır bi şeyiyi etmişin gülüm akıllılık etmişin ne olur ne olmaz vereliniortaktabii bodoslama dalmamk gerek şartları neydi sözleşmenin
şükür bitti kuzu ee 3 gün gittim yarında vardı aslında ama konuları hep bitrimişler
yanımda bi kız oturuyodu yahu 2,5 aydır kursa geliyomuş,,
ama varya hiç bişey ögrenememiş nete girmeyi bilmiyo sayfayı açınca çarpıdan tekrar kapatacagını bilmiyo,,
gösteriyorum anaaa sen ne güzel herşeyi biliyosun dio,,
sınavada girmicekmiş diğer aya girecem diyo bende duramadım artık dedimki çok iyi yapmışsın girmemekle kesin kalırdın dedim,,
ayy çıldırıyo insan o hocalara Allah sabır versin :bbo:
oh ne güzel darısı başımıza vallasositosositokıskandımmmmmmmmmmm:dance:
cumartesi iş görüşmesine gittim hem de çok iyi bir pozisyonda yöneticilik acentanın tek sorumlusu ben olucaktım patronlarda şube açmışlar izmire gitceklerdi fırsata bakar mısınız adamlar gözü kapalı beni kabul ettiler p.tesi başla dediler ama şart şuydu sözleşme imzalıycakmışız tabi bazı şartlar ağır geldi bana ayrıca ne olursa olsun sözleşme imzalama taraftarı değilim dünyanın binbir türlü hali var sırf bu yüzden kabul etmedim
istediğim zaman işten çıkamazmışım tamam ama hadi bir şey oldu çıkmam gerek işten ya da ne biliyim gizli olan şeyleri kimseye sızdırmama para konuları bunlardan birisi olursa tazminat ödiycekmişim biraz ağırdı canım koşulları insan yatağa yattım mı rahat uyumak ister kafamda her saniye acaba bir şey çıkarda mahkemelik mi olurum diye düşünmek ağır bi şey
kaydirigubbakcemile3 yazık ya neleri var nete girip kapatmayı bile bilmiyor ha :roflol: