Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

selam millet hepinize hayırlı geceler ben geldiiiim:teytey:
bir haftadır bamlıydım boncuğum hariç kimseciklerin aklına gelmemişim aşk olsuuun:dilcikar:neyse bütün sohbetlerinizi okudum hala bi iş ilanı göremedim:çok üzgünüm:
boncuğum üzülme tatlım herşeyde bi ahyır vardır orası olmasada daha hayırlı kapılar açılır umarım bilgisiyar kursu da iyi olmuş boşver hem değişik bi ortama girmiş olman kafa dağıtmana yarar hemde sertifikayıda aradan çıkarmış olursun işte bende zamanında 3 ay gittim kursa ama benim salaklığım sertifikayı almadan çıkmak oldu kurstan üstelik birincilikle bitirmeme rağmen ne cahilmişim ah kafam ahh diyorum şimdi:mymeka:
kamelyacım vicdancım pardon kuzucum:kedi:sizler nasılsınız bakalım :kedi:kamelya sevgiliyle aralar iyi galiba bu sıralar hee:lepi:

hoşgeldinnnnnnnnnnnnn canımm nasılsınnn? demek 1 hafta banlıydınnn..ne oldukii ..???
bu arada evet şimdilik sevgili durumu fena degill..kafaya tak tak bi hal oldummmm..takmıcamm.:dilcikar: kısmette varsa olurrrr ..neyse canım senin özel hayat ve genel hayatın ne durumda bakalım??

günaydın boncugummmmmm nasılsınnn? ben şimdilik iyiyimm ..bugün iş görüşmem varr saat 2 de ona gidecegimmmmm:1hug:

canımmm Allah yardımcın olsun güzel bi haber

inşallah hayırlı haberlerle dönersin bekliyorum dört gözleeee
alkisalkisalkis a.s. :nazar:

oyyy oyyy canım benimmmmmmm arkadaşınıda düşünürmüş yerim ben seni yerimmmmm Şeniz.. tatlım vallahi 3 gündür yoktum ..bizim yazlık adananın pozantı ilçesinde..gel bacım beklerim bi günnn kaydirigubbakcemile5

günaydın kzlar yahu ben gittim siz geldiniz keramet bende mi nesırnaşık şey

selam millet hepinize hayırlı geceler ben geldiiiim:teytey:
bir haftadır bamlıydım boncuğum hariç kimseciklerin aklına gelmemişim aşk olsuuun:dilcikar:neyse bütün sohbetlerinizi okudum hala bi iş ilanı göremedim:çok üzgünüm:
boncuğum üzülme tatlım herşeyde bi ahyır vardır orası olmasada daha hayırlı kapılar açılır umarım bilgisiyar kursu da iyi olmuş boşver hem değişik bi ortama girmiş olman kafa dağıtmana yarar hemde sertifikayıda aradan çıkarmış olursun işte bende zamanında 3 ay gittim kursa ama benim salaklığım sertifikayı almadan çıkmak oldu kurstan üstelik birincilikle bitirmeme rağmen ne cahilmişim ah kafam ahh diyorum şimdi:mymeka:
kamelyacım vicdancım pardon kuzucum:kedi:sizler nasılsınız bakalım :kedi:kamelya sevgiliyle aralar iyi galiba bu sıralar hee:lepi:

ay canım özlemişim seni ya yotun kaç gündür ne var ne yok :1hug:

Kızlar geldimmm..vakıfbank,vakıf emeklilik finansal danışmanlık pozisyonu için görüşmeye gitmiştim ..mülakata felan aldılar..toplam 20 kişi felandık..2 saat sürdü..olumlu olanları arıcaklarmışş ..bakalım artık pek umudum yok ama neyseee....Alıştım artık mülakata cagrılıp sonra ses seda cıkmamasındann..:1no2:.

Kızlar geldimmm..vakıfbank,vakıf emeklilik finansal danışmanlık pozisyonu için görüşmeye gitmiştim ..mülakata felan aldılar..toplam 20 kişi felandık..2 saat sürdü..olumlu olanları arıcaklarmışş ..bakalım artık pek umudum yok ama neyseee....Alıştım artık mülakata cagrılıp sonra ses seda cıkmamasındann..:1no2:.

canım inşallah olur vakıf emeklilik bi kaç arkadaşım gitmişti onun eğitimlerine filan inşallah senide çagırırlarr olumlu düşün tatlımm benim opuyorumnanaktan

ayy bugun kursta yıllardır görmediğim bi arkadaşı gördüm,,

2003 ten beri hiç görmemiştim hiçmi değişmez insan ya hala 18 yaşındaki çocuk gibi,,
gıcık oldum koskocaman insan olmuş 24-25 yaşında,,

ayy Allah ım aklıma geldikce delleniyorum hareketleri yaaa hiç tahammülüm yok cıvık insanlara nedense böle cinler tepeme çıkıyoo
:eek:lmaz: :kızgın: :dilcikar:

2003 ten beri hiç görmemiştim hiçmi değişmez insan ya hala 18 yaşındaki çocuk gibi,,

ayy Allah ım aklıma geldikce delleniyorum hareketleri yaaa hiç tahammülüm yok cıvık insanlara nedense böle cinler tepeme çıkıyoo

durur durur olmadık zamndada karşına çıkarlar değil mi:umursamaz:

Bende kendini bilmez cıvık şımarık insanları hiç sevmem :kahve:..

Bende kendini bilmez cıvık şımarık insanları hiç sevmem :kahve:..

valla ya ama ne şımarıklık erkeklerle kızlar böle lisede o onu o onu iterya işte öyle yapıyo kız bugun şımarıyo salakk
hoş lisedede yapmadım böle şaçma şımarıklar ama valla bugun aynen öleydi birbirlerini kovalıyolar bilmem ne amannn hiç dayanamıyorum böylelerine allah tan bugun kursun son günüydü bidaha görmücem geriyi tobe tobe
kaydirigubbakcemile3

İyi geceler kızlarrrr
Ben halen işsizimmmmafoldumben
Sizde bi gelişme var mııı

iyigeceler kızlar nasılsınız, gününüz nasıl geçti ben baya çalkantılı günler geçiriyorum hayatım bi rayına oturmadı

X