Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar biz h.sonu sonunda tatil rezervasyonunu yaptırdık oh beeee güzel bi tatili hakettim çok çalıştım ya yoruldumkaydirigubbakcemile3
bende issizim kizlar gelebülürmüyümmafoldumben
bende krizde işsiz kaldımmmmafoldumben
bende krizde işsiz kaldımmmmafoldumben[/QUOT
Aramıza hoşgeldin canımmmmmma.s.
canım ben soyologum fakat meslegımı hiç yapamadım mafoldumben 1 yıl öğretmenlik yaptım...1 yıldan fazlada sekretrlik yapıyordum firma işçi çıkarınca işsiz kaldımmafoldumben
canım ben soyologum fakat meslegımı hiç yapamadım mafoldumben 1 yıl öğretmenlik yaptım...1 yıldan fazlada sekretrlik yapıyordum firma işçi çıkarınca işsiz kaldımmafoldumben
Canım üzülmee kısmet belki bakarsın daha iyi biri iş teklifi alırsınn...sen yine dua et calışmışssın.. ben daha hiç çalışmadımm...((( off acaba o günü görebilecekmiyimm...
Canım üzülmee kısmet belki bakarsın daha iyi biri iş teklifi alırsınn...sen yine dua et calışmışssın.. ben daha hiç çalışmadımm...((( off acaba o günü görebilecekmiyimm...
terkettiniz beni buralarda bir başıma küstüm:gitme:
nerdesin bacım ya bağır bağır bir hal oldum kamelya diye :umursamaz:nerde sizin bu yazlık bakemdelikafadulden
selam millet hepinize hayırlı geceler ben geldiiiim:teytey:
bir haftadır bamlıydım boncuğum hariç kimseciklerin aklına gelmemişim aşk olsuuun:dilcikar:neyse bütün sohbetlerinizi okudum hala bi iş ilanı göremedim:çok üzgünüm:
boncuğum üzülme tatlım herşeyde bi ahyır vardır orası olmasada daha hayırlı kapılar açılır umarım bilgisiyar kursu da iyi olmuş boşver hem değişik bi ortama girmiş olman kafa dağıtmana yarar hemde sertifikayıda aradan çıkarmış olursun işte bende zamanında 3 ay gittim kursa ama benim salaklığım sertifikayı almadan çıkmak oldu kurstan üstelik birincilikle bitirmeme rağmen ne cahilmişim ah kafam ahh diyorum şimdi:mymeka:
kamelyacım vicdancım pardon kuzucum:kedi:sizler nasılsınız bakalım :kedi:kamelya sevgiliyle aralar iyi galiba bu sıralar hee:lepi: