- 1 Eylül 2014
- 25.895
- 30.306
- 35
-
- Konu Sahibi senibulmaliyim
Boşan bence.Hangi konuya girsem altında birisi
"boşanmayi düşündün mü hiç?"
"bence boşan"
"ben olsam anında boşanmıştım."
yazmış oluyor. Ne bu boşanma sevdası? Boşanmak kimseye karizma katmıyor biliyorsunuz değil mi? Bekara karı boşamak kolay gibi bir durum var gozlemlerime göre bu sitede.
Ekleme: Burayı da bastılar. The Walking Divorced'lar, ellerini öne uzatmış Boşaaaan Boşaaan diye üstüme saldırıyorlar. Isırılırsam ben de boşanma davası acabilirim.
Ya çok güldüm... Cunku bosanmak konu sahibinin aklina gelmiyor. Biz söyleyince daha etkili oluyor. Oyle bir etki ki, hemen avukat ile konusulmaya gidiliyor.
İroni yapmışsınız ama aklınız sıra Kuran'da geçen ayetlerle dalga geçiyorsunuz. Yanlış yorumladığınız ayetlerle tabii...Ama erkeğin fıtratınsa tek eşlilik yok
Eğer kadın söz dinlemiyor asi davranıyorsa ilk uyarır eşi buda kafi gelmiyorsa yatağını ayırmalı hiç olmuyorsa belli yerlerinden dövmeli
Bu kadar tolerans tanınıyor kadına ama gene olmuyor
Erkeğin işi gereği seyahati gerekiyorsa diyelimki istanbul izmir bursa antalya gibi şehirlerde aylık kalıyorsa evi varsa adam ne yapsın her evine bir kadın koysun bu adamın hakkı
Yada çocuk yaşta evlilik diyorlar yok öle bişey
Rızasıyla 14 15 yaşındaki kızlarla suç olmamalı
Sonuçta rızası alınmış
Çocukta değil zaten
Kadın kendini korumalı örtmeli davranışlarına dikkat etmeli ki erkeği baştan çıkarmasın
Bu kadar ahlaksız kadın varken adamlar harbi iyi
Boşanın demelerine gelince dostum hepsi kıskanıyor bu evli olanları
Anlatın doğrusunuİroni yapmışsınız ama aklınız sıra Kuran'da geçen ayetlerle dalga geçiyorsunuz. Yanlış yorumladığınız ayetlerle tabii...
Bilerek yapıyorsunuz değil mi bu saygısızlığı?
Önce öğrenin ama tavsiyemdir, sorun sorgulayın ama doğruyu öğrenin.
Belki yanlış yorumlayanlarla dalga geçiyordur. Söylediklerine inanan milyonlarca insan var bu ülkede.İroni yapmışsınız ama aklınız sıra Kuran'da geçen ayetlerle dalga geçiyorsunuz. Yanlış yorumladığınız ayetlerle tabii...
Bilerek yapıyorsunuz değil mi bu saygısızlığı?
Önce öğrenin ama tavsiyemdir, sorun sorgulayın ama doğruyu öğrenin.
Hiç dalga geçmiyorum aksi çok üzülüyor endişe duyuyorumBelki yanlış yorumlayanlarla dalga geçiyordur. Söylediklerine inanan milyonlarca insan var bu ülkede.
bu sadece bi ironi dimiAma erkeğin fıtratınsa tek eşlilik yok
Eğer kadın söz dinlemiyor asi davranıyorsa ilk uyarır eşi buda kafi gelmiyorsa yatağını ayırmalı hiç olmuyorsa belli yerlerinden dövmeli
Bu kadar tolerans tanınıyor kadına ama gene olmuyor
Erkeğin işi gereği seyahati gerekiyorsa diyelimki istanbul izmir bursa antalya gibi şehirlerde aylık kalıyorsa evi varsa adam ne yapsın her evine bir kadın koysun bu adamın hakkı
Yada çocuk yaşta evlilik diyorlar yok öle bişey
Rızasıyla 14 15 yaşındaki kızlarla suç olmamalı
Sonuçta rızası alınmış
Çocukta değil zaten
Kadın kendini korumalı örtmeli davranışlarına dikkat etmeli ki erkeği baştan çıkarmasın
Bu kadar ahlaksız kadın varken adamlar harbi iyi
Boşanın demelerine gelince dostum hepsi kıskanıyor bu evli olanları
İroninin dibi :)bu sadece bi ironi dimi
İroninin dibi :)
dul kocasi ölmüşe denir cicimDul hanımlar niye bu kadar öfkeyle bana saldırdı anlamadim. Ben aldatanla devam et demedim ki, eften puften seylere de boşan denmez dedim.