Buranın adı "Boşandıranlar Kulübü" olmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay Öldüm gülmekten :)))

Doğru evet bekara boşamak kolay.

Mümkün mertebe Barış'tan yanayım ama çıkar yol yoksa iki kişi de mutsuzsa sürdürmenin de alemi yok.

Sonuçta boşanmak marifet olmasa da suçta değil.

Hangi konuya girsem altında birisi

"boşanmayi düşündün mü hiç?"
"bence boşan"
"ben olsam anında boşanmıştım."

yazmış oluyor. Ne bu boşanma sevdası? Boşanmak kimseye karizma katmıyor biliyorsunuz değil mi? Bekara karı boşamak kolay gibi bir durum var gozlemlerime göre bu sitede.

Ekleme: Burayı da bastılar. The Walking Divorced'lar, ellerini öne uzatmış Boşaaaan Boşaaan diye üstüme saldırıyorlar. Isırılırsam ben de boşanma davası acabilirim.
Boşan bence.

Ay sanki biz dedik diye boşanan mı oldu?

Ben hep derim yani BOŞAN BENCE :KK53: Bilmemkaç senedir sevişmiyoz, kafama uçan tekme attı, aldatmış ama başka sorunumuz yok diye konular açılıyor. Eğer daha iyi bi eş olsaydın bunlar başına gelmezdi tatlım mı yazalım ne yapalım?

Bundan sonra boşanma tavsiyesi yerine leoparlı taytla yerleri gırgırlama tavsiyesi verelim madem.

Neler çekipte boşanamayan insanlar var sebebi çok fazla olup el uzatan yok diye susanlar var..

Ama erkeğin fıtratınsa tek eşlilik yok
Eğer kadın söz dinlemiyor asi davranıyorsa ilk uyarır eşi buda kafi gelmiyorsa yatağını ayırmalı hiç olmuyorsa belli yerlerinden dövmeli
Bu kadar tolerans tanınıyor kadına ama gene olmuyor
Erkeğin işi gereği seyahati gerekiyorsa diyelimki istanbul izmir bursa antalya gibi şehirlerde aylık kalıyorsa evi varsa adam ne yapsın her evine bir kadın koysun bu adamın hakkı
Yada çocuk yaşta evlilik diyorlar yok öle bişey
Rızasıyla 14 15 yaşındaki kızlarla suç olmamalı
Sonuçta rızası alınmış
Çocukta değil zaten
Kadın kendini korumalı örtmeli davranışlarına dikkat etmeli ki erkeği baştan çıkarmasın
Bu kadar ahlaksız kadın varken adamlar harbi iyi
Boşanın demelerine gelince dostum hepsi kıskanıyor bu evli olanları
İroni yapmışsınız ama aklınız sıra Kuran'da geçen ayetlerle dalga geçiyorsunuz. Yanlış yorumladığınız ayetlerle tabii...
Bilerek yapıyorsunuz değil mi bu saygısızlığı?
Önce öğrenin ama tavsiyemdir, sorun sorgulayın ama doğruyu öğrenin.

İroni yapmışsınız ama aklınız sıra Kuran'da geçen ayetlerle dalga geçiyorsunuz. Yanlış yorumladığınız ayetlerle tabii...
Anlatın doğrusunu
Arkadaş arapça darp uzaklaştırın demek dedi
Alay etmiyorum aksi soruyorum
Nedir ayet
Nisa suresi 34. Ayette
Evlilik hukukuna) baş kaldırmasından endişe ettiğiniz kadınlara öğüt verin, onları yataklarda yalnız bırakın ve onları dövün. Eğer size itaat ederlerse artık onların aleyhine başka bir yol aramayın; çünkü Allah yücedir, büyüktür.
Der

Belki yanlış yorumlayanlarla dalga geçiyordur. Söylediklerine inanan milyonlarca insan var bu ülkede.

yani sırf hiç tanımadığı kadınlar boşan dedi diye koşa koşa gidip dava açıyorsa kadınlar, bence kk dünyayı bile ele geçirir.
yapmayın allah aşkına, bunca insanın kendi aklı fikri ve görüşü var değil mi ?
ayrıca ben çoğu kişinin zaten yeterince emek verip artık çıkmaza girdiği noktada burada fikir almak için yazdığını düşünüyorum.
ha zaten o gaza gelmiş kadın buraya post atana kadar gider dilekçesini yazar.

Ama erkeğin fıtratınsa tek eşlilik yok
Eğer kadın söz dinlemiyor asi davranıyorsa ilk uyarır eşi buda kafi gelmiyorsa yatağını ayırmalı hiç olmuyorsa belli yerlerinden dövmeli
Bu kadar tolerans tanınıyor kadına ama gene olmuyor
Erkeğin işi gereği seyahati gerekiyorsa diyelimki istanbul izmir bursa antalya gibi şehirlerde aylık kalıyorsa evi varsa adam ne yapsın her evine bir kadın koysun bu adamın hakkı
Yada çocuk yaşta evlilik diyorlar yok öle bişey
Rızasıyla 14 15 yaşındaki kızlarla suç olmamalı
Sonuçta rızası alınmış
Çocukta değil zaten
Kadın kendini korumalı örtmeli davranışlarına dikkat etmeli ki erkeği baştan çıkarmasın
Bu kadar ahlaksız kadın varken adamlar harbi iyi
Boşanın demelerine gelince dostum hepsi kıskanıyor bu evli olanları
bu sadece bi ironi dimi

Boşanmayın ya boşanmak dünyanın en ama en kötü şeyi..hani öl daha iyi ya. Düşünsene erkeksiz yaşayacaksın bir yuvan olmayacak.
Ama kocan olunca öyle mi?
Seni dövüyorsa yada sana küfür ediyorsa ne olmuş ki erkektir yapar. Aldatır olsun görmezden gel.
Hizmetini yap her türlü ve çeneni kapat belanı arama tamam mi gülüm?

Konu sahibi üstteki metin iyi mi? Ben artık onu copy-paste yapar atarım her dövülen sövülen kadina..onay veriyormusun? Bak vermezsen onu da yapamam ama ona göre..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X