• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Buram Buram Anadolu ! Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Yöresel Yemek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    234
  • Anket Kapalı .
Tatilde olmasalar bile esler cocuklar evde ,misafir gelen giden , kosturmaca derken buraya takilmaya zaman kalmiyor bazen canim :KK19: İnsh onumuzdeki kategori daha kalabalik gecer :KK66:
güzel bir kahvaltı sofrası bekliyorum canım senden ..dee bu yarışma nasıl olacakki tarif varmı yoksa sadece sofra sunumumuo_Oo_O

güzel bir kahvaltı sofrası bekliyorum canım senden ..dee bu yarışma nasıl olacakki tarif varmı yoksa sadece sofra sunumumuo_Oo_O

O kadar kahvalti kahvalti dedim katilmazsam uyeligim iptal edilir zaten o derece :KK53: :D
Bende merak edip nevosa sordum ,bi kahvaltilik tarif ve sofra uzerinden degerlendirme yapilcakmis canim ;)

O kadar kahvalti kahvalti dedim katilmazsam uyeligim iptal edilir zaten o derece :KK53: :KK70:
Bende merak edip nevosa sordum ,bi kahvaltilik tarif ve sofra uzerinden degerlendirme yapilcakmis canim :KK66:
anladım .canım ..ahanda bu yarışma bitiyor hemen eklede gözümüz ,gönlümüz açılsın..:KK76::KK76:şaka bir yana tariflerin ile harikasın beybii..:KK49:

nuryolu nuryolu tebrik ediyorum.:KK9:
Ellerine emeğine sağlık:KK9:Harika bir sunum :kk77:
Yarışmaya katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum:KK200:
Hepinizin ellerine,emeğine sağlık :KK200:
Yeni kategorimiz Kahvaltı Sofraları :KK9:

Cook tesekkur ederim nevos'cum :KK60: Katilan ve emek verek tum arkadaslarim muhtesemdi :KK200: Hepimizin ellerine saglik :KK19: :KK19:

Back