- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- 798
Ama bak ben diyetteyim az yiyorum . Şu anda karnım aç mutfağa girmemek için kendimi zor tutarken bu oldumu simdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama bak ben diyetteyim az yiyorum . Şu anda karnım aç mutfağa girmemek için kendimi zor tutarken bu oldumu simdi
Sana yok zaten çek elleriniAma bak ben diyetteyim az yiyorum . Şu anda karnım aç mutfağa girmemek için kendimi zor tutarken bu oldumu simdi
Niye kendine güvenmiyor musun da ek yöntem kullanıyorsunHe oldu hain domdom o ka da cahil değilim. Hem hap kullanıyorum hemde eşimi korunduruyorum.
Hahaha ay nevoş ne güldüm oh olsun ona kıvransın sabaha kadarSana yok zaten çek ellerini
Kıvransın tabi O göbek eriyecekHahaha ay nevoş ne güldüm oh olsun ona kıvransın sabaha kadar
Niye kendine güvenmiyor musun da ek yöntem kullanıyorsun
Sana yok zaten çek ellerini
Hahaha ay nevoş ne güldüm oh olsun ona kıvransın sabaha kadar
Kıvransın tabi O göbek eriyecek
Hapı düzenli icersen öyle bir ihtimal yok zaten canımYok guvenmemekle değil istemiyorum çocuk o yuzden
Piki
Hih niye kivrancakmissim vurdum kafayı yattım. Şimdi de bi guzel Limonlu suyumu içip kahvaltimi yaptim
Evet eriycek o göbek ve mevlana etek alicam bol bol
Yok guvenmemekle değil istemiyorum çocuk o yuzden
Hapı düzenli icersen öyle bir ihtimal yok zaten canım
Aynen yaBende mevlana etek hastasiyim İki tanem var o kadar seviyom ki giymeye kiyamiyorum
Tamam hemen marketten biberiye yağı alıyorum .Canim gobek eritmek icin, karin bolgesine biberiye yagi surup strec ike sardiktan sonra mekik ve karin calistirici hareketler yap ,mukemmel sonuc veriyor
Tatilden kaynaklı olabilirBu yarışma çok sessiz oldu yahu
Kışın tatilde ne işleri var, evde otursalar yaTatilden kaynaklı olabilir
Ben de evimde değilimKışın tatilde ne işleri var, evde otursalar ya
Ay durun şöyle bi silkilene,silkilene geleyim kodesteydimde... gülmeyin kızlar valla bilmiyordum yasak olduğunu link eklemenin..arda türkmeni eklemiştim Mune attı beni kodese zaten bu yasakları ban,yiye,yiye öğreniyorum..gelelim oyuma 2 tanecik oyum var ama beğendiğim ve elediğim ve kalan 5 tane.. aralarında kura çektim.. ve nuryolu ellerine sağlık bacım . sunumunla aklımı aldın..ve @Dombik im yarışmamızın tek tatlısı olarak yaptığın o Künefe varya bitirdi beni. ellerine sağlık bacım..yoksa karadeniz pidesi,,bamya çorbası,mevlevi pilavı,,hele o ekşili kuru patlıcan.ve daha sayamadıklarım.. ama oy iki tane ikiiihepinizin ellerine sağlık.. en kocamanından öpüyorum . ve HAYIRLI CUMALARIMIZ OLSUN..
nurlu hepi topu bi urfa kebabı yaptı biz onu sabah kahvaltı niyetine yapıyozzz beeee pehhhhh
Kışın tatilde ne işleri var, evde otursalar ya