- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Na zaman didim hacıııı
BasladikiYeni kategori oylaması ne zaman yapılacak ilk ben oy kullanmak istiyorum, bu sefer de kahvaltı seçilmezse protesto başlatıcam
Yeni kategori oylaması ne zaman yapılacak ilk ben oy kullanmak istiyorum, bu sefer de kahvaltı seçilmezse protesto başlatıcam
Yeni kategori oylaması ne zaman yapılacak ilk ben oy kullanmak istiyorum, bu sefer de kahvaltı seçilmezse protesto başlatıcam
Sarhoştum hatırlamıyorum sen 1 hafta iç 1 hafta ara ver öyle daha etkili oluyorözelde konuştuk ya:
Sarhoştum hatırlamıyorum sen 1 hafta iç 1 hafta ara ver öyle daha etkili oluyor
Aa sahi mi ne zaman başladı ben neredeydim ben neden görmedim her gün takip ediyorum burayı benBasladiki
Kahvaltı seçildi mi cidden ay çok sevinçlendim Yok canım katılmak için değil yeni şeyler öğrenmek için istedim çok becerikli hatunlar var formdaSecildi canim secildii Katilcan mi :)
Aa sahi mi ne zaman başladı ben neredeydim ben neden görmedim her gün takip ediyorum burayı ben
Kahvaltı seçildi mi cidden ay çok sevinçlendim Yok canım katılmak için değil yeni şeyler öğrenmek için istedim çok becerikli hatunlar var formda
Evet hemen baktım ben de oyumu kullandım Siz katılın mutlaka sizin sunumlarınızı çok beğeniyorum, bu kategoride de oyumu size vermiştim ben zaten Kendi yerinde yediğim yerlerde bile bu kadar güzel görünmüyordu kebapOylama devam ediyor yanlis bilgilendirmis olmayayim ama kahvalti acik ara onde Kahvaltiyi secen uyeler sonrdan fikir degistirmezse %80 kahvalti diyebiliriz
Bende aylardir kahvalti diye diye yorulduydum , insh ona da katilcam
Evet hemen baktım ben de oyumu kullandım Siz katılın mutlaka sizin sunumlarınızı çok beğeniyorum, bu kategoride de oyumu size vermiştim ben zaten Kendi yerinde yediğim yerlerde bile bu kadar güzel görünmüyordu kebap
Sen hep buralarda ol canımCok tesekkur ederim Sanirim bu yarismalar bagimlilik yapiyor Katilmadan duramiyorum Hep Nevreste 'nin tatliligi yuzunden
Sen hep buralarda ol canım
Sen hep buralarda ol canım
İnşaallah canımSen varsan ben hep buralardayim nevrestem
Canım tatildeyiz gayet normalNevos sanki özel msj olduğunda daha cok oylama oluyordu bildirimler kayniyor
Gülme kız halk eğitimi veriyoruz şuradaKoptum ya
He oldu hain domdom o ka da cahil değilim. Hem hap kullanıyorum hemde eşimi korunduruyorum.Sarhoştum hatırlamıyorum sen 1 hafta iç 1 hafta ara ver öyle daha etkili oluyor