Yöresel Tarif Buram Buram Anadolu ! Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Yöresel Yemek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    234
  • Anket Kapalı .
Hapı düzenli icersen öyle bir ihtimal yok zaten canım

Düzenli içiyorum sukur. Hap bittikten 4 5 gün sonra hasta oluyorum

Bende mevlana etek hastasiyim İki tanem var o kadar seviyom ki giymeye kiyamiyorum
Aynen ya
Canim gobek eritmek icin, karin bolgesine biberiye yagi surup strec ike sardiktan sonra mekik ve karin calistirici hareketler yap ,mukemmel sonuc veriyor
Tamam hemen marketten biberiye yağı alıyorum .

Ay durun şöyle bi silkilene,silkilene geleyim kodesteydimde... gülmeyin kızlar valla bilmiyordum yasak olduğunu link eklemenin..arda türkmeni eklemiştim Mune attı beni kodese zaten bu yasakları ban,yiye,yiye öğreniyorum..gelelim oyuma 2 tanecik oyum var ama beğendiğim ve elediğim ve kalan 5 tane.. aralarında kura çektim.. ve nuryolu ellerine sağlık bacım . sunumunla aklımı aldın..ve @Dombik im yarışmamızın tek tatlısı olarak yaptığın o Künefe varya bitirdi beni. ellerine sağlık bacım..yoksa karadeniz pidesi,,bamya çorbası,mevlevi pilavı,,hele o ekşili kuru patlıcan.ve daha sayamadıklarım.. ama oy iki tane ikiiihepinizin ellerine sağlık.. en kocamanından öpüyorum . ve HAYIRLI CUMALARIMIZ OLSUN..

Hosgeldin canim
Cok tesekker ederim ,begenmis olmana cok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…