Yöresel Tarif Buram Buram Anadolu ! Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Yöresel Yemek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    234
  • Anket Kapalı .
Tatilde olmasalar bile esler cocuklar evde ,misafir gelen giden , kosturmaca derken buraya takilmaya zaman kalmiyor bazen canim İnsh onumuzdeki kategori daha kalabalik gecer
güzel bir kahvaltı sofrası bekliyorum canım senden ..dee bu yarışma nasıl olacakki tarif varmı yoksa sadece sofra sunumumu

güzel bir kahvaltı sofrası bekliyorum canım senden ..dee bu yarışma nasıl olacakki tarif varmı yoksa sadece sofra sunumumu

O kadar kahvalti kahvalti dedim katilmazsam uyeligim iptal edilir zaten o derece
Bende merak edip nevosa sordum ,bi kahvaltilik tarif ve sofra uzerinden degerlendirme yapilcakmis canim

O kadar kahvalti kahvalti dedim katilmazsam uyeligim iptal edilir zaten o derece
Bende merak edip nevosa sordum ,bi kahvaltilik tarif ve sofra uzerinden degerlendirme yapilcakmis canim
anladım .canım ..ahanda bu yarışma bitiyor hemen eklede gözümüz ,gönlümüz açılsın..şaka bir yana tariflerin ile harikasın beybii..

nuryolu tebrik ediyorum.
Ellerine emeğine sağlıkHarika bir sunum
Yarışmaya katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum
Hepinizin ellerine,emeğine sağlık
Yeni kategorimiz Kahvaltı Sofraları

Cook tesekkur ederim nevos'cum Katilan ve emek verek tum arkadaslarim muhtesemdi Hepimizin ellerine saglik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…