• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Buram Buram Anadolu ! Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Yöresel Yemek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    234
  • Anket Kapalı .
Oyumu kullandım nihayet,hepinizin ellerine sağlık arkadaşlar çok zorlandım oy verirken,hatta keşke 5 oy hakkım olsa dedim:KK200:
Oylarımdan birini kategorinin tek tatlısı olan o altın sarısı @Dombik 'in künefe'sine,
Diğeride geçen yarışmada sigara böreğine yanlışlıkla oy verip,sonradan oyumu değiştirmek durumunda kaldığım cimcimegfb cimcimegfb 'nin bamya çorbasına verdim gitti:kk77:
Hayırlı olsun. Hak eden kazansın:KK200:

Oyumu kullandım nihayet,hepinizin ellerine sağlık arkadaşlar çok zorlandım oy verirken,hatta keşke 5 oy hakkım olsa dedim:KK200:
Oylarımdan birini kategorinin tek tatlısı olan o altın sarısı @Dombik 'in künefe'sine,
Diğeride geçen yarışmada sigara böreğine yanlışlıkla oy verip,sonradan oyumu değiştirmek durumunda kaldığım cimcimegfb cimcimegfb 'nin bamya çorbasına verdim gitti:kk77:
Hayırlı olsun. Hak eden kazansın:KK200:

Çok tskler canim :60: ama o zmn da demiştim sorun olmadığını eğlenmek için katiliyoruz:36:

Benim bi kiz bi oglan ,ucuncusu farketmiyor ama erkek bebis ozledim ,oglum ilk cocuk ilk torun oldugundan deli gibi alisverisler yapildi ,hediyeler geldi... o cicileri giydirmek icin sabirsizlaniyorumm:KK200:
Kiz cocuklari cok fena canim , hem dilli hem yaramaz hem kiskanc :KK45: Ne cektigimi bi ben biliyorum :KK53: Elhamdulillah :nazar:

Oyle de iste esiminde benimde kiz çocuk hayali var ondan:71:

Back