• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Buram Buram Anadolu ! Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Yöresel Yemek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    234
  • Anket Kapalı .
Ben kışın çalışmıyorum o yüzden şu an rahatım geç kalkıyorum,Marta kadar böyle...
Yer sofrasına bende bayılırım ama bir sinim bile yok anlıyormusun Nevreste:KK70:Masam var ama minik mutfakta var.

Evet Nur kayıp,seni de alıkoymayayım canım benim,etiketledim hemen geldin,çok teşekkürederim,tutmiyim seni,iyigeceler çok öpüyorum:KK60:
Mart'tan sonra çalışıyorsun o zaman ;)
Nasip canım takılıyorum :60:
Tamam canım hayırlı geceler :KK68:

Mart'tan sonra çalışıyorsun o zaman :KK66:
Nasip canım takılıyorum :KK60:
Tamam canım hayırlı geceler :KK68:
İşlerin durumuna göre canım,eşimle paslaşıyoruz,benim gözler isyanlarda Nevoşum yatacağım ben dayanamıyorum bu gece nedense,herşey için çok teşekkürederim,hayırlı geceler:KK68:

Geçen perşembe tartildimda 58,7 gelmiştim yıllardır 57 kilomu ilk kez asmistim ama dün aksam bir tartildim oda ne :eek::KK57: 55,4 hemde oyle sıkı bir diğer yapmadim sabahları limonlu su ve göbek atmak haricinde:KK45: su an çok mutluyum. Ve limonlu suya devam edip bekarken ki kilom 52e ordanda hayalim olan 48 kiloyaaaa:KK49::KK49: cevir twisti cevir:KK76::KK76:
ohh amanin oynasinn eller , kaynasin diller hadinn kızlar .En Büyük KK:KK76::KK76::KK76::KK71:

Geçen perşembe tartildimda 58,7 gelmiştim yıllardır 57 kilomu ilk kez asmistim ama dün aksam bir tartildim oda ne :eek::KK57: 55,4 hemde oyle sıkı bir diğer yapmadim sabahları limonlu su ve göbek atmak haricinde:KK45: su an çok mutluyum. Ve limonlu suya devam edip bekarken ki kilom 52e ordanda hayalim olan 48 kiloyaaaa:KK49::KK49: cevir twisti cevir:KK76::KK76:
ohh amanin oynasinn eller , kaynasin diller hadinn kızlar .En Büyük KK:KK76::KK76::KK76::KK71:

:KK71: :KK71: :KK71: :KK71: Boyle mi canim :KK53: Nasilim oluyor mu :KK30: :KK76: :KK71: :D

:KK71: :KK71: :KK71: :KK71: Boyle mi canim :KK53: Nasilim oluyor mu :KK30: :KK76: :KK71: :D

@jooker

Al kiz sana naptim:KK70: :KK70:
PicsArt_01-26-06.19.43.jpg
@picama yoğurt kabı tanıdık geldimj:KK70: :KK73:

Son düzenleme:
Iyi vermişim birde geçen tartildimda çok tok dgildim. Ama dün karniyarik yapmıştım baya yemistim:70: çok mutluyum ya

Bende 64 ten 57 e dustum ama gecen tartildim 58 olmusum :KK51: 55 olsam tam super olurdu :KK51: gerci kizim 3 yasini doldurunca bi bebis daha dusunuyorum ,versem nolcak yine alcam diyorum bazen :KK45:

Bende 64 ten 57 e dustum ama gecen tartildim 58 olmusum :KK51: 55 olsam tam super olurdu :KK51: gerci kizim 3 yasini doldurunca bi bebis daha dusunuyorum ,versem nolcak yine alcam diyorum bazen :KK45:

Ben kiz olacağını bilsem hemen yaparimda garantisi olmadığı için beklemedeyim.

Hırs yaptikmi veremiycemis kilo yok:73:

Ben kiz olacağını bilsem hemen yaparimda garantisi olmadığı için beklemedeyim.

Hırs yaptikmi veremiycemis kilo yok:73:

Benim bi kiz bi oglan ,ucuncusu farketmiyor ama erkek bebis ozledim ,oglum ilk cocuk ilk torun oldugundan deli gibi alisverisler yapildi ,hediyeler geldi... o cicileri giydirmek icin sabirsizlaniyorumm:KK200:
Kiz cocuklari cok fena canim , hem dilli hem yaramaz hem kiskanc :KK45: Ne cektigimi bi ben biliyorum :KK53: Elhamdulillah :nazar:

Back