- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
- 298
Hele ben hiç kıskanmadım.
Sennn balliii kaymakliii ,cikilatali Findikli bademliii dondurmaammm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hele ben hiç kıskanmadım.
TatlımmmSende balimsin nana'cim
Editörlerin bitanesiHele ben hiç kıskanmadım.
Sensin ballı kaymakSennn balliii kaymakliii ,cikilatali Findikli bademliii dondurmaammm
Tatlım benimTatlımmm
Editörlerin bitanesi
Tatlım benim
Konuya baaakk
Aaa dogru ben yemek.yapmayi bilmiyordum.degilmi
Hayırdır canım niye direniyorsun uyumak içinMerhaba kızlar kim var kim yok,çok uykum var ama uyumamak için resmen direniyorum,gelin iki çift laf edelim Nevreste nuryolu ve herkescikler,uyumak istemiyorum valla ta böyleyimEki Görüntüle 1755876
Benim normalde bu saatte uykum gelmez,3 ten aşağı uyumam ama bugün nedense bastırdı,resmen yatak fobim var,şimdi yatağa kısık gözlerle git,üstünü değiştir,suyunu iç,lensini çıkar,lavaboya git....offff çok işim var üşeniyorum Nevrestem.Hayırdır canım niye direniyorsun uyumak için
Offf bunlar bayağı uğraştırıcı En iyisi uyumamakBenim normalde bu saatte uykum gelmez,3 ten aşağı uyumam ama bugün nedense bastırdı,resmen yatak fobim var,şimdi yatağa kısık gözlerle git,üstünü değiştir,suyunu iç,lensini çıkar,lavaboya git....offff çok işim var üşeniyorum Nevrestem.
Sus gerçekleri yüzüme vurma biliyorum er yada geç gerçeklerle yüzyüze geleceğim ama şimdilik erteliyorum,belki laptop karşısında sızarsam falan kocam beni yatağıma kaldırırsa yırtarım diye düşünüyorumOfff bunlar bayağı uğraştırıcı En iyisi uyumamak
Ama sana birşey söylyeceğim Saat kaç olursa olsun bunları yapacaksın
Bende tatilin tadını çıkarıyorum En sevdiğim şey gec uyumak
İlla kendini zorlayacaksınSus gerçekleri yüzüme vurma Eki Görüntüle 1755908 biliyorum er yada geç gerçeklerle yüzyüze geleceğim ama şimdilik erteliyorum,belki laptop karşısında sızarsam falan kocam beni yatağıma kaldırırsa yırtarım diye düşünüyorum
İlla kendini zorlayacaksın
Kahavaltı sofrası hazırlıkları,planları başladı mı
Sabah geç kalkıyorsan sorun yok Ben her gece gec yatıp sabah pişman olanlardanımZaten hep kastım kendime.
Yok henüz planlamadım ama bugün şunu farkettim benim yemek masam yok
Ben kışın çalışmıyorum o yüzden şu an rahatım geç kalkıyorum,Marta kadar böyle...Sabah geç kalkıyorsan sorun yok Ben her gece gec yatıp sabah pişman olanlardanım
Biz yer sofrasına bayılırız
Nur uyudu galiba