• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Buram Buram Anadolu ! Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Yöresel Yemek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    234
  • Anket Kapalı .
Merhaba kızlar kim var kim yok,çok uykum var ama uyumamak için resmen direniyorum,gelin iki çift laf edelim Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. nuryolu nuryolu ve herkescikler,uyumak istemiyorum valla ta böyleyim makaledeposu_133672928323.jpg

Hayırdır canım niye direniyorsun uyumak için :KK19:
Benim normalde bu saatte uykum gelmez,3 ten aşağı uyumam ama bugün nedense bastırdı,resmen yatak fobim var,şimdi yatağa kısık gözlerle git,üstünü değiştir,suyunu iç,lensini çıkar,lavaboya git....offff çok işim var üşeniyorum Nevrestem.:KK70:

Benim normalde bu saatte uykum gelmez,3 ten aşağı uyumam ama bugün nedense bastırdı,resmen yatak fobim var,şimdi yatağa kısık gözlerle git,üstünü değiştir,suyunu iç,lensini çıkar,lavaboya git....offff çok işim var üşeniyorum Nevrestem.:KK70:
:70::70:Offf bunlar bayağı uğraştırıcı :eek:En iyisi uyumamak :KK53:
Ama sana birşey söylyeceğim :cry:Saat kaç olursa olsun bunları yapacaksın :rolleyes:
Bende tatilin tadını çıkarıyorum :KK73:En sevdiğim şey gec uyumak :KK45:

:KK70::KK70:Offf bunlar bayağı uğraştırıcı :eek:En iyisi uyumamak :KK53:
Ama sana birşey söylyeceğim :cry:Saat kaç olursa olsun bunları yapacaksın :rolleyes:
Bende tatilin tadını çıkarıyorum :KK73:En sevdiğim şey gec uyumak :KK45:
Sus gerçekleri yüzüme vurma hqdefault.jpg biliyorum er yada geç gerçeklerle yüzyüze geleceğim ama şimdilik erteliyorum,belki laptop karşısında sızarsam falan kocam beni yatağıma kaldırırsa yırtarım diye düşünüyorum:KK53:

Sus gerçekleri yüzüme vurma Eki Görüntüle 1755908 biliyorum er yada geç gerçeklerle yüzyüze geleceğim ama şimdilik erteliyorum,belki laptop karşısında sızarsam falan kocam beni yatağıma kaldırırsa yırtarım diye düşünüyorum:KK53:
İlla kendini zorlayacaksın :KK48:
Kahavaltı sofrası hazırlıkları,planları başladı mı :KK73:

Zaten hep kastım kendime.

Yok henüz planlamadım ama bugün şunu farkettim benim yemek masam yok:KK48:
Sabah geç kalkıyorsan sorun yok :KK19:Ben her gece gec yatıp sabah pişman olanlardanım :KK53:
Biz yer sofrasına bayılırız :KK45:
Nur uyudu galiba :KK45:

Sabah geç kalkıyorsan sorun yok :KK19:Ben her gece gec yatıp sabah pişman olanlardanım :KK53:
Biz yer sofrasına bayılırız :KK45:
Nur uyudu galiba :KK45:
Ben kışın çalışmıyorum o yüzden şu an rahatım geç kalkıyorum,Marta kadar böyle...
Yer sofrasına bende bayılırım ama bir sinim bile yok anlıyormusun Nevreste:KK70:Masam var ama minik mutfakta var.

Evet Nur kayıp,seni de alıkoymayayım canım benim,etiketledim hemen geldin,çok teşekkürederim,tutmiyim seni,iyigeceler çok öpüyorum:KK60:

Back