Katılım sayısı 30 olursa 3 oy hhakı yaparız3 olsa da olurdu, halden anlaması gerek . Neyse yine çok dillendirmeyelim 1 e düşürür falan bunada şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katılım sayısı 30 olursa 3 oy hhakı yaparız3 olsa da olurdu, halden anlaması gerek . Neyse yine çok dillendirmeyelim 1 e düşürür falan bunada şükür
Aynen öyle çok ilginç. Bak buda samsa, gelin görmeye giderken böyle bohça gibi yapıp goturuyorlarinceledim azıcık buharda piiriyorlarmış ne ilginç yemekler var ne değişik lezzetler var..
mutfağı seven insanların olması gerçekten lazım nana düşünsene bu lezzetler nasıl çıkar yoksa ortaya.. bu adetler ..Aynen öyle çok ilginç. Bak buda samsa, gelin görmeye giderken böyle bohça gibi yapıp goturuyorlar
Oylama zamanı herkese bildirim gittiği gibi yarışma olduğunda bildirilirse 30 u bırak 50 bile olabilirKatılım sayısı 30 olursa 3 oy hhakı yaparız
Olabilir canımOylama zamanı herkese bildirim gittiği gibi yarışma olduğunda bildirilirse 30 u bırak 50 bile olabilir
evet katılıyorumm buna Nevreste ne güzel birrrrr sürüüüüü tarifff.Oylama zamanı herkese bildirim gittiği gibi yarışma olduğunda bildirilirse 30 u bırak 50 bile olabilir
Evettt sitede ne ev hanımları vardır yarışmadan habersiz. Belki bir Artvinli, Mersinli Muşlu vs üyeler cikarda yaparlar pideleri ketelerievet katılıyorumm buna Nevreste ne güzel birrrrr sürüüüüü tarifff.
ben zaten yeni değişik tariflerin peşindeyim dedimyaaa yarışma bahane yeni tarifler şahaneeeeeee...Evettt sitede ne ev hanımları vardır yarışmadan habersiz. Belki bir Artvinli, Mersinli Muşlu vs üyeler cikarda yaparlar pideleri keteleri
Süper haber hoşgeldinNasılsın canımValla bugün manevi annemdeyim Netim var o yuzden iyiyim
Süper haber hoşgeldinNasılsın canım
Kusura bakma bir şeye bakıyordum dalmışımCevap verdimIyiyim nevosum sana isim dustude ozelden yazdım bir yardımcı olabilir misin bana
Hoşgeldin canım iyiyim çok şükür sen nasılsınSenin minik nasıl olduMisafirim vardi nevos , az once gittiler solugu burada aldim Nasilsin
Kusura bakma bir şeye bakıyordum dalmışımCevap verdim
Tamam sorayım ama hemen cevap verir mi bilmemSorun değil canim . Rabia gelicekmi bugün sorsana
Tamam sorayım ama hemen cevap verir mi bilmem
İşleri varmış bitirebilirse gelecekVerir sen cimcime soruyor de
İşleri varmış bitirebilirse gelecek