- 13 Ocak 2012
- 682
- 331
- 73
nanamm teşekkür ederim. cidden bayıldım,bayıldık işyeri olarakta..
gule gule kullanın çok begendıgım bır takım:) görumcemde var çok çok kullanışlı. bende en yakın zamanda ıstıyorum :):)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nanamm teşekkür ederim. cidden bayıldım,bayıldık işyeri olarakta..
Rica ederim
Bu çok iyi fikir
Tamam uygun bir kategoride bekliyorumamasyalıyım bende :) yöresel olarak meşhur keşkeğimiz yapıldı tum arkadaslara basarılar ınsallah baska bır yarısmada cesaretımı toplayıp katılacagım :) ama bi tarafımda trakyalı ( trakya gelini olduk:)
Başka yöreden de yapabilirsiniz, haberiniz olsun cekinmeyin katılın, sanki tanıyan var sizi gerçek yaşamınızda. Sonuncu olsam aaa sonuncu oldu demeyecek ya Komşum ayşe teyzeamasyalıyım bende :) yöresel olarak meşhur keşkeğimiz yapıldı tum arkadaslara basarılar ınsallah baska bır yarısmada cesaretımı toplayıp katılacagım :) ama bi tarafımda trakyalı ( trakya gelini olduk:)
Katılım süresi daha dolmadıNevreste ,nevoss anketi ne zaman accann
Katılım süresi daha dolmadı
Yarın bitiyor
Katılım süresi daha dolmadı
Yarın bitiyor
Biraz daha bekleBen 11-12 de acarsin sandiydim :) Heyecanla bekliyoruzz
Annemlerdeyim canımBugun yola cikicaktin yanlis hatirlamiyorsam nevos Ne yaptin ,varabildin mi
Annemlerdeyim canım
Annemlerdeyim canım
Aleykümselam Çok sağol Nur'cumAnnene slmlar , boyle hamarat bi kiz yetistirdigi icin kendisine tesekkur ediyorum
neyse sükür gelmissiniz annenlereAnnemlerdeyim canım
iste gör gör ne hamarat hatunlar varAnnene slmlar , boyle hamarat bi kiz yetistirdigi icin kendisine tesekkur ediyorum