Tamam söyledimÇabuk olsun ama iki üç gün buralarda olamam . Netim olmadığı için (( çok özlemiş seni de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam söyledimÇabuk olsun ama iki üç gün buralarda olamam . Netim olmadığı için (( çok özlemiş seni de
Hoşgeldin canım iyiyim çok şükür sen nasılsınSenin minik nasıl oldu
İyiyim canım çok şükürMiniğin iyi olmasına sevindimHosbuldum nevoscum İyiyim cok sukur , sen nasilsin Oglum da iyi elhamdulillah ,okula basladi tekrardan sukur
İyiyim canım çok şükürMiniğin iyi olmasına sevindim
Tatil sonrası doktora gideceğim canım o zaman netleşecekTesekkurler nevosum Sen.nasilsin ? Sagligin nasil ? Hazirliklar nasil gidiyor
Tatil sonrası doktora gideceğim canım o zaman netleşecek
Hazırlıklar devam ediyor bugün biraz alışveriş yaptım,valizleri hazırlamaya çalışıyorum.Çamaşır,ütü falan
Çok şanslısın Nur'cum kıymetini bilBen 3-5 ayda bir gidebiliyorum Keşke bende yakın olabilsemSağol canımSagikli haberlerle.insh
Tatli bi yorgunluktur simdi ne guzel , annemle ayni sehirdeyim ama yanina gittigim zamanki.mutlulugum tarif edilemez Allah kolaylik versin nevosum
Oylama henüz başlamadıoy nerden kullanacağız acaba . bulamadım da :):):)
Oylama henüz başlamadı
24 Ocaktan sonra...
Oylama başlamadı ama yarışmaya katılabilirsiniz yöresel yemekleoy nerden kullanacağız acaba . bulamadım da :):):)
Oylama başlamadı ama yarışmaya katılabilirsiniz yöresel yemekle
Rica ederim:):):) bende bakınıyorum bakınıyorum bulamıyorum. teşekkür ederim..
Bu çok iyi fikirOylama başlamadı ama yarışmaya katılabilirsiniz yöresel yemekle
Güle güle kullanılan canım, cok güzelHediyelerim geldi @Kazen öncelikle Teşekkür ederim harika bir yemek takımı kesenize berekett@Nevreste emeklerine sağlık mükemmel bir yemek takımı geldi..COOKPLUS göndermişş.. iş yerime geldi ve arkadaşlarla çekip attım burayaa..
Eki Görüntüle 1752052
Güle güle kullanHediyelerim geldi @Kazen öncelikle Teşekkür ederim harika bir yemek takımı kesenize berekett@Nevreste emeklerine sağlık mükemmel bir yemek takımı geldi..COOKPLUS göndermişş.. iş yerime geldi ve arkadaşlarla çekip attım burayaa..
Eki Görüntüle 1752052
nanamm teşekkür ederim. cidden bayıldım,bayıldık işyeri olarakta..Güle güle kullanılan canım, cok güzel
Güle güle kullan