• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Buram Buram Anadolu ! Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Yöresel Yemek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    234
  • Anket Kapalı .
Tesekkurler nevosum :KK60: Sen.nasilsin ? Sagligin nasil ? Hazirliklar nasil gidiyor :KK19:
Tatil sonrası doktora gideceğim canım o zaman netleşecek;)
Hazırlıklar devam ediyor bugün biraz alışveriş yaptım,valizleri hazırlamaya çalışıyorum.Çamaşır,ütü falan:KK45:

Tatil sonrası doktora gideceğim canım o zaman netleşecek;)
Hazırlıklar devam ediyor bugün biraz alışveriş yaptım,valizleri hazırlamaya çalışıyorum.Çamaşır,ütü falan:KK45:

Sagikli haberlerle.insh :KK19:
Tatli bi yorgunluktur simdi ne guzel , annemle ayni sehirdeyim ama yanina gittigim zamanki.mutlulugum tarif edilemez :KK200: Allah kolaylik versin nevosum :KK60:

Sagikli haberlerle.insh :KK19:
Tatli bi yorgunluktur simdi ne guzel , annemle ayni sehirdeyim ama yanina gittigim zamanki.mutlulugum tarif edilemez :KK200: Allah kolaylik versin nevosum :KK60:
Çok şanslısın Nur'cum kıymetini bil:KK60:Ben 3-5 ayda bir gidebiliyorum:KK43: Keşke bende yakın olabilsem:KK14:Sağol canım:KK60:

Oylama başlamadı ama yarışmaya katılabilirsiniz yöresel yemekle :KK28:

:) çok isterim ama hep izlemedeyım yemek yarışmalarını.
tam katılayım dıyorum heyecanlanıyorum vazgeçiyorum. :):) başka bir yarışmaya inşallah. tüm tariflere bayıldım herkese başarılar şimdiden :)

Hediyelerim geldi :KK71::KK71::KK71::KK71: Kazen Kazen öncelikle Teşekkür ederim harika bir yemek takımı kesenize berekett:KK68::KK68: Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. emeklerine sağlık mükemmel bir yemek takımı geldi..COOKPLUS göndermişş.. :KK36::KK36:iş yerime geldi ve arkadaşlarla çekip attım burayaa..
20160122_163111.jpg

Hediyelerim geldi :KK71::KK71::KK71::KK71:@Kazen öncelikle Teşekkür ederim harika bir yemek takımı kesenize berekett:KK68::KK68:@Nevreste emeklerine sağlık mükemmel bir yemek takımı geldi..COOKPLUS göndermişş.. :KK36::KK36:iş yerime geldi ve arkadaşlarla çekip attım burayaa..
Eki Görüntüle 1752052
Güle güle kullanılan canım, cok güzel :KK36:

Back