• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Buram Buram Anadolu ! Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Yöresel Yemek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    234
  • Anket Kapalı .
Canım tahlilleri bir kısmı çıktı:KK66:Talasemi yani kan hastalığı varmış:KK51:Karaciğerim sorunlu benim bu ara kullandığım ilaçlardan enzimler yükselmiş:KK51:Kan hastalığı için hematolojiye gitmem lazım,ama şuan vaktim yok tatil sonrasına kaldı.Allerji ve tiroid ultrasonu içinde tatil sonunu bekleyeceğim:KK51:
Mecburen koşturuyorum canım,aslında halsizliklerim oluyor kansızlıktan, onlar olmasaydı daha hızlı olurdum:-)Yarında kursum bitiyor birlikte birşeyler yapacağız.Börek,kek falan :kk77:Oraya gideceğim.
Sağol canım:KK60:
geçmiş olsun :KK60: olsunda canım şu yazdıklarını ben okuyunca başım döndü:confused::confused::confused:maşallah sana rabbim sana sıhhat versin koştur güzel arkadaşım.. çünkü sen duramassın .Rabbim nazarlardan korusun :KK200:

Günaydınlar:KK68::KK68:gününüz aydın, gününüz bereketli geçsin,,o kadar güzel tarifler varki 2 oycuğumu kime vereceğim ayol .. hepsi çokkkkk güzelll o ses türkiyedeki gibi KOÇUMU çağırmak istiyorumm...:cool::cool::cool:

Günaydınlar:KK68::KK68:gününüz aydın, gününüz bereketli geçsin,,o kadar güzel tarifler varki 2 oycuğumu kime vereceğim ayol .. hepsi çokkkkk güzelll o ses türkiyedeki gibi KOÇUMU çağırmak istiyorumm...:cool::cool::cool:
Oylama sayısı 4 e çıksın lütfen, bende 4 yemek arasında kaldım. Diğer eklenenlere bakmayacagim aklımı karistiriyorlar :KK47:

Kızlar hiç ahıska mantısı duydunuz mu? Ben dün öğrendim, komsumuzdan.
E5OYzq.jpg

Yok akşam çektim normal hamurdu yeşil değil. Bendeki pişmemiş hali. Çok tuhaf bir kazanı var iki parça altında su kayniyor ustü delikli delikli onda pişiyor. Hem bal kabağından hem de kıymadan yapıyorlar. Çok değişik birşey :rolleyes:
inceledim azıcık buharda piiriyorlarmış ne ilginç yemekler var ne değişik lezzetler var..:kk77::kk77:

Back