- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
, G gazeldustubaglara nerelerde. Dedim eklemiştir tarifini ama çit yok bu hatunda..
burdayım burdaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
, G gazeldustubaglara nerelerde. Dedim eklemiştir tarifini ama çit yok bu hatunda..
Benim yerime de katıl gazelim
sen de katılacaktın ne oldu ahretim,
Tamam canım haber verirsin
Amin canım acil şifalar diliyorum
Çok şükür ♡♡Sonuclar temiz cikti sukur nevos Tedavimiz olumlu sonuc aldi , haftaya genel bi tarama yapilcak ama su an icin bi problem gorunmuyor dedi doktorumuz , elhamdulillahh
Çok şükür canım çok sevindimSonuclar temiz cikti sukur nevos Tedavimiz olumlu sonuc aldi , haftaya genel bi tarama yapilcak ama su an icin bi problem gorunmuyor dedi doktorumuz , elhamdulillahh
Çok şükür canım çok sevindim
Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın canımTamam canım sahiden müsaitsen yapYoksa yorma kendiniTesekkurler Bende nasil sevindim anlatmam mumkun degil Yarin yimegimi yapip eklerim insh nevos
Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın canımTamam canım sahiden müsaitsen yapYoksa yorma kendini
Senin minik kuzuya şifa olur çabucak iyileşir inşaallahAminn , insh nevosum Oyle keyifliyim ki su an bile mutfaga girebilirim Hem oglumum cok sevdigi bi yemek oldugu icin yarin yapip hem yedirip hem de resimlerim :) Sende gelirsen yarisma dadindan yenmez nevoscum
Senin minik kuzuya şifa olur çabucak iyileşir inşaallah
Canım ben bu ara biraz yoğunum akşam 4-5ten sonra yemek yapmaya başlıyorumHastane işlerim var.Hafta sonu ailemin yanına gideceğim hazırlık yapıyorum.Eşim burda kalacak bir yandan ona yemek hazırlayıp buzluğa atıyorum(akşamları hazırlıyorum),ütü yapıyorum falan yetişebilir miyim bilmiyorum
Canım tahlilleri bir kısmı çıktıTalasemi yani kan hastalığı varmışKaraciğerim sorunlu benim bu ara kullandığım ilaçlardan enzimler yükselmişKan hastalığı için hematolojiye gitmem lazım,ama şuan vaktim yok tatil sonrasına kaldı.Allerji ve tiroid ultrasonu içinde tatil sonunu bekleyeceğimTesekkur ederiz nevoscum
Hayirlisi ile hastane islerin yolunda gitsin de onemli olan o ,guzel haberlerini bekliyoruz
Off sen anlatinca ben yoruldum ya Mash ari gibi calisiyorsun Eger vakit bulursan kk nun gozlerine bi bayram ettir : KK19: valla buyuk sevap Allah kolayliklar versin insh
Canım tahlilleri bir kısmı çıktıTalasemi yani kan hastalığı varmışKaraciğerim sorunlu benim bu ara kullandığım ilaçlardan enzimler yükselmişKan hastalığı için hematolojiye gitmem lazım,ama şuan vaktim yok tatil sonrasına kaldı.Allerji ve tiroid ultrasonu içinde tatil sonunu bekleyeceğim
Mecburen koşturuyorum canım,aslında halsizliklerim oluyor kansızlıktan, onlar olmasaydı daha hızlı olurdumYarında kursum bitiyor birlikte birşeyler yapacağız.Börek,kek falan Oraya gideceğim.
Sağol canım
Nur'cum çok ama çok teşekkür ederimRabbim hepinizden razı olsun..Sayenizde biraz yorgunluklarımı unutup kafamı dağıtıyorumHaklısın ben iyi olmazsam ailemle ilgilenememBunun farkına vardığım için doktora gittimCok gecmis olsun nevrestem Kendine dikkat et , sen anlatinca ben yoruluyorum ,vucudunun boyle tepki vermesi cok normal Mash kostur kostur kendin diainda herseye yetisiyorsun Once senn , sen iyi ol ki herkes iyi olsun
Uzakta da olsa seni seven ve duasinda hatirlayan dostlarin oldugunu unutma ,kendine dikkat et Rabbim saglik sihhat versin insh canim
Nur'cum çok ama çok teşekkür ederimRabbim hepinizden razı olsun..Sayenizde biraz yorgunluklarımı unutup kafamı dağıtıyorumHaklısın ben iyi olmazsam ailemle ilgilenememBunun farkına vardığım için doktora gittim
Hep birlikte burda oluruz inşaallahSenden.de razi olsun nevoscum Bende sayende burayi kesfettim ve hayatimda cok keyifli bi sayfa acildi
Rabbim hic birimizi saglik ile imtihan etmesin , sana da saglik ,sihhat ,sifa versin insh
Sonuclar temiz cikti sukur nevos Tedavimiz olumlu sonuc aldi , haftaya genel bi tarama yapilcak ama su an icin bi problem gorunmuyor dedi doktorumuz , elhamdulillahh