• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Buram Buram Anadolu ! Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Yöresel Yemek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    234
  • Anket Kapalı .
Yemegim pisti aşama aşama fotoğraf çektim şu an dinleniyo bir saat kadar dinlensin sunuma geçip konumu aci cam

Keskek pisirdim amasya usulü:)
Aslında yapımı zor diil ama çok zaman istiyo sabah 11 başladım yapmaya yeni bitti:)

ben susturirmim seni saniyon :KK53: heryerden saldiriya gecerim ömür boyu kurtulusun yok benden :KK60::KK70:
En sevdiğim ve her zaman arkadaşlarımdan beklediğim hareket :KK53:Ne olursa olsun yaka mı bırakma :KK60::KK45:
Rabiş'im seninle polemiğe girmekten bahsetmedim zaten genel olarak söyledim :KK53:Seninle biraz zor :70:

En sevdiğim ve her zaman arkadaşlarımdan beklediğim hareket :KK53:Ne olursa olsun yaka mı bırakma :KK60::KK45:
Rabiş'im seninle polemiğe girmekten bahsetmedim zaten genel olarak söyledim :KK53:Seninle biraz zor :KK70:
:KK60::KK60:
ben senle polemige girmek istiyorum ama :KK12: seni banlatmak icin bende banlanmaya raziyim bak benim gibi fedakarini bulamazsin :KK53::KK70:

Back