- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oo keşkek mükemmel bir lezzett.Yemegim pisti aşama aşama fotoğraf çektim şu an dinleniyo bir saat kadar dinlensin sunuma geçip konumu aci cam
Keskek pisirdim amasya usulü:)
Aslında yapımı zor diil ama çok zaman istiyo sabah 11 başladım yapmaya yeni bitti:)
Gazel bizim yerimize katılsınBenim yerime de katıl gazelim
Konuyu bekliyorumŞimdi açıyorum konumu
Tabi Ablam beni nasıl takip edeceksinizRabişte olmasa hiçbşeyden haberimiz olmayacak yani
Çok beklersiniz
seni nasil polemige karistirabilirim en cok neye kizarsinÇok beklersiniz
Ben kızdığım zaman daha fena Rabiş'im Susar,hiç konuşmam Bu da senin pek işine yaramazseni nasil polemige karistirabilirim en cok neye kizarsin
ben susturirmim seni saniyon heryerden saldiriya gecerim ömür boyu kurtulusun yok bendenBen kızdığım zaman daha fena Rabiş'im Susar,hiç konuşmam Bu da senin pek işine yaramaz
En sevdiğim ve her zaman arkadaşlarımdan beklediğim hareket Ne olursa olsun yaka mı bırakmaben susturirmim seni saniyon heryerden saldiriya gecerim ömür boyu kurtulusun yok benden
En sevdiğim ve her zaman arkadaşlarımdan beklediğim hareket Ne olursa olsun yaka mı bırakma
Rabiş'im seninle polemiğe girmekten bahsetmedim zaten genel olarak söyledim Seninle biraz zor
Bu çok zor canım ya Ne yapsak bilemedim şimdi
ben senle polemige girmek istiyorum ama seni banlatmak icin bende banlanmaya raziyim bak benim gibi fedakarini bulamazsin
sen sifreni bana ver seni 5 dakika sürmez banlatmamBu çok zor canım ya Ne yapsak bilemedim şimdi
Ben reelde bile kolay kolay kavga etmem
Ben aslında seni hep ciddiye alıyorum.sen sifreni bana ver seni 5 dakika sürmez banlatmam
madem ben yapamam diyon yardim acisindan nevosum
bunlar hep saka ALLAH korusun banlanma zaten bidenem
ciddiyede al zaten nasil banlatcam belli olmazBen aslında seni hep ciddiye alıyorum.
Tamam gece gel polemiğe girelimciddiyede al zaten nasil banlatcam belli olmaz
nevosum aksam cayina kactim gece gelebilirsem benzetiriz birbirimizi