- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
Ayyyy rabia bu nu izlemistim mükemmel ustü bir filimdi.. İşte korku filmi budur abiii...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nereye kaciyon Muneyi cagircam bana hain dedin mapuslarda sürünmelisinGüzel sohbetleriniz olsun hanımlar.. İyi geceler.opuyorum hepinizi..
Eski dostumGüzel arkadaşımgüzel sey dersen cekmem belki
Teksen izleme nevosum.. Bu mükemmel korku filmi etkiler seni..Rabia'cım benim bunu izlemem lazımAma ben play tuşunun yanına bile dokunmam
bide bana korkaksin diye ima ediyordun korkak arkidisim nasilsin korkak nevosumRabia'cım benim bunu izlemem lazımAma ben play tuşunun yanına bile dokunmam
nevos tusuna bile basamiyormusAyyyy rabia bu nu izlemistim mükemmel ustü bir filimdi.. İşte korku filmi budur abiii...
Tam gidecektim filmi görünce gidemedi m valla ne filmdi o beyaaanereye kaciyon Muneyi cagircam bana hain dedin mapuslarda sürünmelisin
kacma gel
Canım eşim evde değilOlsa bile izlememTeksen izleme nevosum.. Bu mükemmel korku filmi etkiler seni..
bide bana korkaksin diye ima ediyordun korkak arkidisim nasilsin korkak nevosum
Ama ikisi aynı şey değil ben sana başka anlamda korkak dedimnevos tusuna bile basamiyormus
nuryolu cimcimegfb @_VUSLAT_ Kakao ve BenEski dostumGüzel arkadaşım
Ben tuşuna basmış ve izlemistim.. Ama odanın ışığını açık bırakarak uyumustum.ne yapayım korktum ayolnevos tusuna bile basamiyormus
yüregi yemezki izlemeye zatenTeksen izleme nevosum.. Bu mükemmel korku filmi etkiler seni..
evet süperdi cok daha güzelleride varTam gidecektim filmi görünce gidemedi m valla ne filmdi o beyaaa
Rabia istediğin gibi gaz verebilirsin Ben ne söylersen söyle hayatta dokunmamyüregi yemezki izlemeye zaten
Sağlam kiskandimtamam okudum gözüme,gözüme soktun rabis.
biliyordum evde olmadiginiCanım eşim evde değilOlsa bile izlemem
hangi anlamda tam aciklama bekliyorumAma ikisi aynı şey değil ben sana başka anlamda korkak dedim
biliyordum evde olmadigini
Sende yürek yok ben sadece korkağımhangi anlamda tam aciklama bekliyorum